MAC VIVA GLAM

Nejlepším přítelem ženy je rtěnka. Jednoznačně, bezpochyby. Alespoň když se bavíme o doplňcích - rtěnka tím nejlepším doplňkem je. Během chvíle máte záviděníhodné rty, nejúčinnější a zároveň nejelegantnější ženskou zbraň. Instantní rafinovanost v malé krabičce.
Jsem líná se denně připravovat - nevadí mi vyjít si ven s obličejem neupraveným, tak jak jsem po ránu vstala, tak i vyjdu ven z domu. Takový je můj scénář ve všední dny, kdy mě nikdy víc než devět hodin ve škole nečeká. Denní krém to jistí.
Když jdu večer na akci, důležitou schůzku, na ples,.. kamkoliv, kde je důležité aby mi to slušelo, dám si s přípravami alespoň trochu záležet. Mám spolehlivý BB cream od Dermacolu, bezedné stíny od Avonu (které bych už docela ráda vyměnila za nějaké nové, hezké a od MACu), superřasenku od Benefitu. To je trojka na kterou se dá spolehnout. Nikdy jsem se neuměla líčit, vždy jsem si jen zdůraznila to, co mi bylo přiděleno (a tak mohu zapomenout na ikonické obočí Cary Delevingne, fňuk) a nějak jsem si s tím co mám vystačila.
Proto je pro mne největším objevem rtěnka. Nemusím k tak výraznému doplňku dbát na to, abych měla perfektní makeup. Rtěnka to prostě vyřeší. Všichni upírají zraky na dokonalé rty, ne na to že nepoužívám tvářenku. Olalá! 
Používám dvě. O vyvolené Mac Ruby Woo jsem vám už psala. A teď je tady Viva Glam. Znovu hlásím - je to ona! S výběrem u MAC se prostě neseknete. Mnohdy vám tam dobře poradí. Stačilo říct, že chci matnou rtěnku. Tmavší, na večer. A odcházela jsem s ní, Viva Glam III.




Viva Glam III je jednou z řady Viva Glam. Je matná. Oceníte to ve všech možných situacích kdy potřebujete, aby držela na rtech. Jezte s ní, pijte, líbejte. Já na ní oceňuju taky to, že se mi nelesknou rty. Vlastně nevím, proč matné rtěnky ještě nepředstihly ty lesklé? Jsou mi mnohem, mnohem příjemnější. Ty lesklé mám bez využití zařazené do oddílu "nenositelné". 
Jednu nevýhodu má, ale vůbec jí to nebudu vyčítat. Je to chyba, kterou lehce napravíte třeba podkladovým balzámem na rty - hodně rty vysušuje, i když se mi zdá, že ne tak moc jako Ruby Woo.
K čemu Viva Glam III nosit? K fialové barvě. K tmavším večerním šatům. K mé barevné zimní šále. Je dobrá i k zlaté barvě, tvoří podle mne překrásnou kombinaci.



Nedávno jsem si pořídila lak na nehty podobného odstínu, Rouge Couture Midnight Red od Maybelline. Viva Glam III a tenhle vínový lak k sobě neodmyslitelně patří, chcete-li být perfektně sladěné. Lak naneste ve dvou vrstvách, chcete-li, aby byl světlejší vínové barvy. Já často nanáším až tři, čtyři vrstvy. Na nehtech tolik vrstev dlouho nevydrží, škoda mluvit, ale ten odstín vínové co přechází až do hnědé, ten stojí za to.





Rouge Couture Midnight Red od Maybelline seženete v drogeriích Dm za 99 korun. Viva Glam od MAC v obchodech MAC za 550 korun.

3 komentářů:

  1. moc hezke fotky a zavidim ty tve licni kosti :)) ja rtenku moc nepouzivam, nejradsi mam zabarvujici balzamy na rty.. u nich tolik nezalezi na tom, jestli jsou perfektne naneseny, nemusim pouzivat konturovaci tuzku a davat si pres den pozor, jestli se mi treba nerozpije.. zkratka,tohle s balzamem nemusim resit.. ale uznavam, ze ten odstin je vazne nadherny :))

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  2. Máš vážně krásné fotky!!
    Rtěnky jsem začala v poslední době používat hodně a mojí nejoblíbenější je právě rtěnka v podobném odstínu Viva Glam III. Vždycky se k ní ráda vracím.

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com