RANNÍ LA BOHÈME CAFÉ

Ranní ptáčata. Vstávali jsme na sedmou, abychom už v osm byli na snídani v kavárně. Nejmilejší od devíti natáčel, a tak jsme vše museli vzít tak nějak rychle, včetně té snídaně, která by si přece zasloužila mnohem déle než pouhých pár minut.. už jen proto, že celozrnný croissant byl vážně skvělá alternativa na ten máslový, co dostanete všude jinde.
La Bohéme Café.. božský kafe.. hm. To kafe jsem nevyzkoušela (a tím mám velké mínus a příslib sama sobě, že příště si to kafe dám), bylo mi po ránu mizerně, možná nějaká viróza, a tak jsem sáhla po černém čaji a do prvního šálku, co jsem z konvice nalila, jsem nakapala echinaceové kapky (jedna jediná věc, která na všechny ty virózy a bacily zabírá, a ještě k tomu úplně přírodní). Zkrátka, do La Bohéme Café musíte hlavně zajít na kafe. Jo, a víte že tu skvělou kávu vám tam možná uvaří barist(k)a roku 2015?
Interiér na mne působil tak moc příjemně. Byla jsem nadšená z velké prosklené výlohy, z příjemných barev, které k sobě tak nějak hezky zapadaly, a co hlavně - králíkovo srdce zaplesalo nad designovými židlemi a "ušákem" z Ikei. Jednoznačně skvělé místo pro ranní start.
Podnik funguje také jako prodejní místo nejrůznějších druhů kávy a čajů, hrnků a speciálních konviček, a tak můžete udělat radost někomu z blízkých nebo i sobě. I když, mně stejně největší radost udělá, když mi to kafe připraví někdo, kdo to doopravdy umí..

La Bohème Café najdete v Sázavské ulici 32 na Vinohradech.












2 komentářů:

  1. vypadá to tam moc pěkně, tak až se příště vydám do Prahy, tak ráda zajdu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mají to tam výborné, příjemný interier.. a dej si to kafe za mne! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com