KAM KRÁLÍK UTÍKÁ

Já mám ráda své město. Vážně moc. Mám tu přátele a rodinu a místa, na která se ráda vracím. A školu bych zmínila, i školu mám ráda. Jenomže tak jako se sem ráda vracím, stejně tak ráda odjíždím, a já mizím na víkendy do Prahy. 
Důvodů to má spoustu. Můj nejmilejší tu pracuje a když se nám nechce o víkendu být doma v maloměstě, zůstaneme jednoduše tady. Není možné, aby se tu nic nedělo. Velké město poskytuje tolik možností, že je sama nedokážu vyčíslit. Jen teď mám v úmyslu navštívit čtyři výstavy, dvě hudební akce a vidět místa, která jsem ještě neviděla. Můj seznam kaváren a restaurací které chci navštívit se sice krátí, ale pomalu. Jen jednu nevýhodu to má - než se někam dostanete, může vám to zabrat i třeba víc než hodinu. V Plzni ne. Přes celou Plzeň se dostanete za půl hodiny. Proto mi možná čas v Praze tak moc rychle utíká. Než se na chvíli zastavíme, je zas neděle a já musím odjíždět.
Každý by měl mít místo, kde dělá to co ho baví, kde se odreaguje. Moje místo je právě takové.

Fotili jsme (v bílém) při jednom z mých výletů do Prahy. Druhý den po koncertu, na kterém jsme byli do pěti do rána. Na rapovém koncertu, rapovém, i když jsem rap ještě před pár měsíci nesnášela. Ale každý se kvůli tomu druhému měníme, no ne? Někdy je to změna příjemná. Já nejmilejšího naučila chodit po galeriích, on mne chodit na takové koncerty. Ještě že na tomhle byl Nobodylisten a PSH - ty mám moc ráda. Vladimíra hlavně díky Kmenům. 






kalhoty, čepice, rukavice - H&M
hodinky - Komono (freshlabels.cz)
kabát - Orsay
boty - Mango
svetr - Zara

3 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi nádherná! Moc se mi ty fotky líbí, je to kouzelné.

    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ooo krásne a milé ! Takto pôsobí celý outfitík :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com