FAKT JSOU PRAVÝ!

Teda, musím říct, že jako na potvoru jsem se narodila snad s nejkratšími řasami v rodině. Vůbec jsem si to nepřivodila sama, vždycky jsem dbala na to, abych si domů z drogerky odnesla kvalitní řasenku. Neexperimentovala jsem s kleštičkami a už vůbec ne s nůžkami. Zatímco jsem řasy všelijak zkrášlovala, můj bratr jednou mrknul a všechny kosmetické produkty strčil do kapsy. Tomu se říká nespravedlnost, když má kluk delší řasy než vy.
Ale samozřejmě tu je Benefit se svou superúžasnou řasenkou They're real! pro dlouhé i krátké řasy. Musím říct, že je vážně skvělá. Je naprosto bez parabenů. Nerozmazává se. Neslepuje řasy. DRŽÍ. A řasy jsou po ní viditelně oddělené a opticky tak nějak delší. Myslím, že řasenka je nezbytná. Že i když jdete ven bez make-upu, musíte mít řasenku, protože pak nejste za ospalou myš.
Nemám teď žádné fotky před/po, ale ukážu vám je třeba na fotkách nějakého outfitu. A že jich bude.

A ještě něco. Na oficiálních stránkách Benefitu máte takovou školu krásy. No jo. V angličtině. Ale kdo to zvládne, může se inspirovat přímo u zdroje. Takže kdo chce, tak sem. Najdete tam také kompletní seznam produktů, no není to skvělé? Benefit umí dobře pracovat s vizuální stránkou produktů - jednoduše je chcete všechny už jen kvůli super balení a obrázkům. Já si určitě časem něco pořídím (znáte to, ty úspory po Vánocích, nic moc!), i když teď hodně nakupuju u Macu (ale o tom zas někdy jindy!)










8 komentářů:

  1. A já zrovna sháním nějakou kvalitní řasenku! Děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda teď tě asi zklamu. :( Celý můj každodenní make-up je z výrobků od Benefitu. Od podkladu,stínů, tvářenek, pudrů, atd... Tuhle řasenku mám víc jak půl roku a vůbec mi nevyhovuje. Je to asi jediný výrobek, který se fakt Benefitu nepovedl... :p NEDOPORUČUJI!

      Vymazat
    2. teda, vážně? v čem Ti nevyhovuje? já jsem vážně moc spokojená a už jen díky tomu, jak mi vyhovuje řasenka, bych do ostatních věcí od Benefitu šla. Moje řasy s ní vypadají opravdu delší, taky se hlavně neslepují (což beru za hodně velké plus). takže budu ráda, když mi napíšeš proč Ti nevyhovuje. Každému sedne něco jiného :)

      Vymazat
  2. They're real je nejlepší řasenka, ale vadí mi, jak jde špatně dolů... Už k ní udělali remover, tak ho budu muset zkusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě proto píšu DRŽÍ velkými písmeny. DRŽÍ. :D ale používám odličovací vodu od Biodermy a dá se to :)

      Vymazat
  3. Ja se porad rozhoduju, jeslti neco od Benefitu zkusit nebo ne. Ty ceny se mi zdaji sileny, ale rada bych zkusila porefessional, protoze jsem na nej slysela bezva ohlasy. Ale dat nejakych 1000kc za malou tubu? nevim nevim, asi se radsi spokojim s rasenkou od Maybelline :))

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus slevy v Sephoře ;) můžeš ji uplatnit asi na všechno, já vždycky chytnu nějakou slevu 20% a to je pak cena mnohem hezčí, zvlášť když si pořizuju třeba voňavku :) musíš mít ale Sephora kartu, slevy jsou často jen na ni :)

      Vymazat
  4. Zrovna se rozmýšlím, jestli jít do They're Real! od Benefit nebo do Perversion od Urban Decay. Od obou mám vzorky, ale prostě se nemůžu rozmyslet, když jsou obě tak skvělý. :D

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com