FLUFFY COAT

Každá žena by měla vlastnit alespoň tři kabáty - jeden hnědý, jeden černý a jeden barevný. To je moje zásada číslo jedna v zimních dnech, kdy mi mrznou prsty a já se snažím alespoň trochu si ty mrazy zpříjemnit. A právě tenhle pastelově modrý kabát mi ulehčuje poslední dny - je totiž funkčnější než vypadá, on i hřeje. Dlouho jsem kolem něj chodila, ale určitě každý, kdo alespoň někdy viděl ceny v Topshopu, se mnou soucítí. Mimo období slev se obchodu vyhýbám velkým obloukem. Jenomže pak přišly povánoční slevy a kabát byl můj - asi to znáte.
Můžu vám zas něco povědět o hodinkách Komono? Ještě jsem se vám v nich neukázala, ale myslím si, že v nejbližších pár měsících budou doplňovat naprostou většinu mých outfitů. Jsou univerzální. Výrazné. Jednoduché. Vše co od hodinek chci splňují jen ty jedny jediné. Třeba už budu chodit všude včas. Navíc jsme se s přítelem zúčastnili soutěže od Freshlabels, ve které jsme vyhráli hodinky Komono díky našemu instagramovému videu (tady nebo tu).
Pastelové barvy mě baví, a tak jsem sladila i kabelku a lodičky. Lodičky se mnou protančily už spoustu nocí, včetně těch úplných začátků v tanečních. Jedním slovem srdcovky. Takže jestli můžu doporučit, kromě oddělení s jídlem navštivte v M&S i oddělení bot.

Jak si vlastně zpříjemňujete zimní dny vy? Nebo je očekáváte od sklonku léta a těšíte se na ně?










psaníčko, svetr, košile - H&M
silonky - Calzedonia
hodinky - Komono
skinny - Bershka
kabát - Topshop
lodičky - M&S

10 komentářů:

  1. Zaměřila bych se místo několika portrétů spíše na fotky celé postavy, aby více vynikl outfit. Jinak kabát je uplně úžasný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chtěla jsem se hodně zaměřit na kabát, tak snad Ti postačí v tomto článku jen tak málo fotek celého outfitu, třeba toho příště bude víc! :)

      Vymazat
  2. Niki, ty seš sen všech! Krásná,hubená a stylová,kluci se určitě můžou přetrhnout a holky tiše závidět.

    OdpovědětVymazat
  3. parádní!!! Jak fotky, výběr interiéru, tak outfit, tahle baby blue ti moc sluší a celkově jsi to pěkně zkombinovala! ;)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to, ten kabát má nádherný odstín modré a v kombinace s tou světle béžovou je to fakt paráda :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný kabát a krásné fotky :) Mohu se zeptat, jakou používáš kosmetiku? Hlavně makeup, vypadá opravdu přirozeně :) a bude článek i ohledně kosmetiky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      Bude článek o kosmetice - v Beauty se objeví můj nový kosmetický objev a tipy, jak se starat o pleť. Takže ano, článek o své kosmetice a denním makeupu plánuji, ale ne v nejbližší době. Ale můžu Ti už teď prozradit, že make-up nijak nehrotím a postačí mi obyčejný BB Cream nebo krém :) Sleduj králičí příspěvky a dozvíš se víc :)

      Vymazat
  6. kabátek je naprosto rozkošnej! :) krásná barva :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kabatek je skvelej :) ja osobne sse porad bojim experimentovat s barvama, a radsi se porad drzim cerne, hnede, bezove.. - co se tyce kabatu a bund tyce.. ale je opravdu krasnej :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  8. Ten kabatek?? Prosim?? Hodobóžovej <3

    www.rinakrois.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com