SEPHORA SMOOTHING PRIMER

Kdybych měla vybrat jeden jediný produkt od Sephory, byl by to rozhodně Smoothing primer. Podkladovou bázi od Sephory jsem vyzkoušela prvně asi před rokem, a od té doby je mou každodenní nezbytností!
A výhod má hned někollik. Dobře se nanáší, ihned zasychá, a tak vás nezdržuje při líčení. Stačí jen opravdu maličko podkladové báze na to, aby pokryla celou pleť obličeje. Při nanášení si můžete pomoct třeba štětečkem, ale není nutností. Pleť se bude zdát nejdřív mastná (báze je silikonová), ale to jen chvíli, než báze zaschne. Výsledkem je totiž matná pleť bez lesku, připravená pro vrstvu make-upu! Make-up se pak nanáší mnohem lépe, netvoří se vám viditelné vrstvy.
Báze dokonce vyplňuje vrásky (takže když nevíte, který kosmetický produkt koupit mámě, třeba je Smoothing primer odpovědí), stahuje póry a vyhlazuje nedokonalosti. Nezní to jako malý kosmetický zázrak? Je čirá, a tak nekryje. V tom ale nevidím problém, když na ni nanáším make-up který vše schová.
Co ale považuji za největší výhodu báze je to, jak dlouho na pleti vydrží. Taky vás štve, když make-up vydrží sotva pár minut? Právě díky bázi mi na pleti vydrží hodiny - a to při mém zběsile rychlém stylu života ocením nejvíc.

Smoothing primer seženete snad v každé prodejně Sephora a cena se pohybuje mezi 250 - 350 Kč. 






5 komentářů:

  1. Můžu se zeptat v čem upravuješ fotky ? Jinak máš úžasný blog. Vždy se mi zlepší nálada o 100%,když zjistím,že jsi přidala nový článek. Doufám ,že v psaní blogu budeš dlouho pokračovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na úpravu fotek používám Adobe Photoshop. :) Mockrát Ti děkuji, to mě těší! Rozhodně chci pokračovat, tohle je jen králíkův začátek.. :)

      Vymazat
  2. Používá se pouze pod tekutý make-up nebo se může přímo na bázi nanést komp. pudr? Děkuji, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bázi používám jen pod make-up. věřím, že pouhým pudrem lze Tvé líčení také vyřešit, ale sama Ti nemůžu z vlastních zkušeností poradit. Sephora Smoothing Primer ale vytváří hebký povrch pleti, a tak by měl matný vzhled zafixovat.

      Vymazat
    2. Děkuji moc za odpověď ... L.

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com