PARTY NA JEVIŠTI

Český internet obletěla zpráva o majiteli obchodu s botami, který zakázal vstup zákazníkům v outdoorovém oblečení. Tak tedy. Venku a v obchodech ať si lidé nosí co chtějí, konec konců, jak by si pak mohl člověk, který po celý život nosí jen outdoorové oblečení koupit elegantní kožené boty v onom obchodě, když ho tam ani nepustí? Češi jsou zkrátka národ outdoorový, nosí věci pohodlné, sportovní. A nepředěláte je.
Jenomže pak jsou místa, kde je určitý dress code předepsaný - divadla. Tam outdoorové oblečení nepatří, učili nás to doma, ve škole, učili nás to neustále a i poté se tolik lidí odváží vzít si seprané sportovní triko a světlé kalhoty. Je to věc, která mne při každé návštěvě rozčiluje.
Já si takové oblékání do divadla náležitě užívám. Šaty. Vždyť malé černé má ve skříni každý a jsou první i poslední záchranou, když chcete vypadat elegantně. 

Fotky jsou z PechaKucha Night, o které jsem psala v předchozím článku tady. Zvolila overal ze Zary, má odhalená záda a neobepíná postavu, proto ho mám ráda. Nosím brýle, bohužel ne jen pro parádu, ale opravdu nevidím na dálku. Rtěnka je od Macu - psala jsem o ní tu. Po skončení následovala afterparty přímo na jevišti, bylo to báječné, tak koukejte.








2 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj blog je opravdu krásný a inspirativní. Mám ráda takové blogy a chyběl mi blog z mého okolí. Díky a jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com