RETRO HOLKA

Někdy mám chuť být zkrátka retro. Ne že bych žila v dobách komunismu v Česku, minula jsem to o sedm let. Ale často sleduji staré záběry, filmy věnující se mládí našich rodičů. O tom, jak se každý musel vydat cestou, která mu byla určena. Když někdo vybočoval, byl automaticky odpůrcem systému. Já bych vůbec nechtěla ty časy zpátky, to ne! Abyste tomu rozuměli. Jsem vděčná za svobodu slova, za to že se tu máme dobře a všeho je dostatek. Zapaluji svíčku pro pana Havla. Každoročně.
Abych vám tu nepovídala o svém smýšlení (protože článek má být o něčem docela jiném!), přejdu rovnou k věci.. a možná také navážu na první věty. Mám ráda retro. Vracející se vzory. Ráda se někdy lehce retro obléknu. Třeba do svých medových šatů. Před nedávnem jsem na ně narazila v H&M v nákupním centru Myslbek. Myslím, že tyhle šaty jsou mou dlouhodobou investicí - jsou úplně volné, bez vytvarovaného střihu. 
A krásně se k nim hodí můj milovaný olivový svetr. Zlaté psaníčko. A rtěnka.
Mimochodem zaznamenali jste můj nový lak na nehty? Je to odstín Dark Rubin od Alessandro a je to ten pravý lak pro plesovou sezónu!







šaty, svetr - H&M
psaníčko - Orsay
punčochy - Calzedonia
boty - Mango

6 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com