KTERAK KRÁLÍK K VELKÉ ŠÁLE PŘIŠEL

Nějak se nemůžu smířit s tím, že do školy chodím za tmy a vracím se, když se stmívá. Že teplo je jedině uvnitř domů a venku teploty klesají pod nulu. Že když jsme před týdnem odjížděli z Prahy, zamrzlo nám auto a celé město zahalila ledovka. Že v obchodech jsou vánoční slevy, výhodné nabídky a dárková balení. Zkrátka, nedokážu se smířit s tím, že přišla zima.
Jsem dítě léta. Miluji teplo a slunce hřející na kůži. Na jaře jako kdybych vždy oživla a na sklonku podzimu se ukládala k zimnímu spánku. 
Snažím se zimní období si všemožně zpříjemňovat. Dostat z toho krátkého dne co nejvíce, užívat si dní jak nejlépe dokážu. Zatím jsem ustrnula v nekonečném koloběhu testů z předmětů, které mne nebaví a pětihodinovém spánku. Takové je moje skóre. Snad o vánočních prázdninách se zastaví čas. Alespoň na pár dní..

Jak to všechno souvisí s oblečením? Já vlastně ani nevím. Možná.. vyhledávám co nejpohodlnější oblečení. Nemyslím tím, že bych si ven na ulici vyšla v teplácích a sportovní mikině. Myslím tím třeba tu obrovskou šálu, kterou mám na sobě. Když říkám že obrovská, tak to myslím doslova. Hřeje, a moc. To je pro mne to pohodlné oblečení - hřejivé, pletené, na dotek příjemné, něco, čím se chráním před mrazivým počasím. Tu šálu jsem si vyhlédla v říjnu ve Valencii, kdy teploměr ukazoval 27 stupňů ve stínu a my se s mými nejmilejšími váleli na pláži. V čase, kdy na koupi zimní šály ani nepomyslíte. Nechala jsem ji v obchodě v přesvědčení, že po pletených věcích ještě dlouho nesáhnu, a raději jsem si pořídila černé tenisky, ve kterých mi tak akorát mrznou kotníky. Ale. Vrátili jsme se domů do Čech a tady listí opadalo ze stromů. Hned jsem zalitovala a doufala, že mou šálu budou mít i v českých obchodech. A víte co? Za několik týdnů ji opravdu měli.










šála, svetr, bižuterie: H&M
boty: Nike Pegasus
kalhoty: Levi's
rtěnka: MAC
kabát: Orsay



5 komentářů:

  1. Moc ti to sluší, ta šála je úžasná, ale hrozně se mi líbí i svetr .)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Nikol:) dneska jsem ani nevím jakou náhodou narazila na tvůj blog a musím říct, že je to nejlepší, co mě za poslední dobu na internetu potkalo!!! Jsi nádherná, máš styl a co je podstatné, jsi inteligentní!!
    Nemůžu se dočkat nového příspěvku:) Zuzana

    OdpovědětVymazat
  3. šála je naprosto perfektní! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, rada by som ťa pozvala na vianočnú giveaway na mojom blogu. Viac na: http://baribircak.blogspot.sk/2014/12/christmas-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com