KRÁLÍKOVA NÁPLAVKA

Procházeli jsme s mužem předvánoční Prahou. Možná na tom něco je - tedy, když si odmyslím zmrzlé ruce, stovky turistů na každém kroku a uberu trochu toho českého vánočního kýče, tak ta rozsvícená Praha stojí za to. Protože nikdy ji neuvidíte tak krásnou, jako o Vánocích.
Možná právě kvůli naší procházce mi snad odpustíte (a určitě ne naposledy), že mám sportovní kecky k elegantnímu oblečení. Ať už chci jakkoliv, nezvládnu celý den chodit v lakovaných lodičkách, i když jsou tak krásné.. Možná někdy jindy.
Mám moc ráda volné netradiční střihy. Není to tuctovka, kterou nabízí každý druhý obchod a nenosí je každý, protože spousta žen stále upřednostňuje upnuté věci, ve kterých se rýsuje postava. Já se v takových věcech vyžívám - čím netradičnější střih, tím lépe. A tak když jsem objevila tenhle fialový kabát, dlouho jsem nepřemýšlela a byl můj. Najdete ho v H&M a to i v jiných barevných variantách.
Jak už jsem se trochu zmínila, když takhle celý den výletuji, tak se snažím oblékat co nejpohodlněji - a jestli teď snad někdo očekává, že řeknu že mám v oblibě outdoorové oblečení, plete se. Takže o pohodlných keckách už víc říkat nemusím.
Kabelka. Už se vám někdy stalo, že jste si pořídili vysněný kus oblečení - takový, o kterém jste opravdu dlouho snili - říkali si, že budete originální, protože to ještě nikdo nemá, ale v momentu, kdy jste si vysněnou věc opravdu pořídili ji začali mít všichni? Tak mně se to stalo s mou černou kabelkou Michael Kors. Najednou jsem zjistila, že můj zdánlivě originální kousek nosí všichni (a myslím tím opravdu všichni,) a co hůř, že je zrovna přesně má kabelka často považována za nevkusnou. No co. Myslím, že když ji zkombinuji s elegantním oblečením a ne s extra mini černými šaty s krajkou a pravou kožešinou přes krk, tak jako tuctová majitelka kabelky od Korse nikdy vypadat nebudu.

V Praze jsme byli hlavně tedy proto, že se konal už osmý ročník DesignSupermarketu. Ale o tom v příštím článku, který bude věnovaný jen této prodejní výstavě, protože pro vás mám několik fotek a zážitků, o kterých stojí za to říct!








fialový kabát, černobílý kabát, košile a čepice - H&M
boty - Nike Air Pegasus
kabelka - Michael Kors
kalhoty - Bershka
placky - vintage






1 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com