KRÁLIČÍ VÁNOCE

Letošní Vánoce jsou překrásné. Je to tak proto, že jsem je trávila s lidmi, které mám ráda. Především s mužem. Myslela jsem, že naše Vánoce už nemají to dětské kouzlo, protože já ani bratr už na Ježíška nenaletíme. Jenže pak mne muž vzal k svým rodičům a Vánoce tím nabraly úplně jiný rozměr, protože má malé sestřičky. Dětský smích a zářící oči. Jo, a taky zvuk trhaného vánočního papíru. Také jsem myslela, že mne už nic nepřekvapí, že o svém dárku vím. Když v tom mi muž daroval ještě něco, o čem jsem vůbec neměla tušení (a doteď je nevím, jak to přede mnou utajil, když jsme spolu dvacet čtyři hodin denně). A navíc, v těch vánočních dnech jsem nebyla ani chvíli sama - jednoduše je kolem neustále spousta milujících lidí a já konečně vím proč tu jsem a že sem patřím.
Zvládla jsem svou první vánočku a taky ozdobit perníčky zelenou mentolovou polevou. Zjistila jsem, že jsme vlastně asi úplně jediná rodina, která na Vánoce nejí kapra ale lososa. Že náš stromeček (který táta kaskadérskými kousky uříznul ze špičky smrku na naší zahradě) je sice skrz na skrz průhledný, ale i tak dokáže být krásný. Že cukroví je víc než příliš, protože kamkoliv příjdu, tam mi ho nabízí. Ochutnala jsem vosí hnízda, kterých jsem se vždy nějak bála a vlastně ani nebylo proč.
S mužem jsme si nadělili vysněné hodinky. Myslím, že o nich ještě spoustu uslyšíte (a hlavně je ještě mnohokrát uvidíte). Jsou krásné. A jsou to ty pravé. A překvapil mě také věcí, o které jsem dlouho mluvila, od Native. Já jsem měla letos ale stějně největší radost  z dárků darovaných ode mne. Tátovi Kmeny a mužovi hodinky.







hodinky - Komono (freshlabels.cz)
kniha - NeoLuxor
svetr - vintage

9 komentářů:

  1. Moc pěkný článek, já už sice kolem žádné malé sourozence nemám, ale i tak si Vánoce každý rok užívám a vážně je na nich nejlepší být s rodinou :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  2. nádherný fotky :) lososa jsme tento rok měli na Vánoce taky a vosí hnízda jsou nejlepší! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je super! tak to nejsme jediní. já už měla skoro strach :P

      Vymazat
  3. Krásné fotky. Krásně zabalené dárky. Jsi šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj super článok prosím ťa aký mám presne foťák Ďakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Nikon D3100 a přítel Nikon D600, článek byl focený právě na ten druhý foťák :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com