mbpfw fw19.

The next season is about to come!
Pere se to ve mne, sezónu co sezónu. Mám fashionweek nade všechny módní události ráda, a nebo ho k uzoufáním nemohu vystát? Je mnoho věcí, proč ve mne fashionweek budí rozporuplné pocity (všudypřítomným Gucci logowear počínaje a přehlídkou toho, kdo si vypůjčil dražší outfit rozhodně nekonče), ale když se na všechny ty zdánlivě nepřekonatelné jevy doprovázející fashionweek povznesu, nemohu si pomoct a vždy se těším. 
Vždyť když jsem obklopena lidmi, kteří sdílejí stejné nadšení pro módu, český design a umění, je mi nejlépe. A fashionweek pro mne v posledních letech ze všeho nejvíce je právě o setkávání s těmi, se kterými je setkávání mimo fashionweek a akce jemu podobné obtížné. Vždy se to tak nějak sejde, že na většinu přehlídek vyrážím s přáteli. A pokud přece jen ne, schovávám se za foťák a pořizuji snímky z mola. Protože druhý důvod, proč mi vedle setkávání fashionweek stále dává smysl, jsou móda a český design samotné. A přiznávám, že já jsem nadšenec velký. 
Pak pod rukama nadšence vznikají snímky takové, které mnohdy zůstanou v šuplíku. A tak by to bylo i s těmito snímky. Ale s blížícím se fashionweekem, tedy edicí ss20, jsem chtěla nejen sobě, ale i vám připomenout, jaký byl ten předchozí.
A tak ať se vám líbí, snímky z fw19. A brzy (tímto prozrazuji, že už se za pár dní chystám zpět do Prahy) se můžete těšit na snímky z dění nadcházejícího fashionweeku. 































































fotografie pořízeny na Nikon D750 a objektiv Nikkor 50mm f/1.8


0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com