mbpfw ss19.

Letošní fashionweek byl zřejmě příznivou konstelací hvězd či působením planet – dělám si legraci, zkrátka a dobře – byl jedním z nejlepších, ba dokonce si troufám říct, že dokonce nejlepším fashionweekem, na kterém jsem kdy byla. Bylo to tím, že jsem na přehlídkách nikdy nebyla sama a opravdu si je užila. Také jsem stihla všechny přehlídky – tím myslím opravdu všechny, které byly na fashionweeku k vidění – a holky si pak ze mne dělaly legraci, že jsem opravdová blogerská šprtka (a jestli tohle slovní spojení slyšíte poprvé, nejste jediní). Já jsem jen plně chtěla využít pozvání na přehlídky, vidět opravdu vše, co letošní fashionweek nabízí a nehodnotit jen na základě toho, že bych snad viděla pár málo přehlídek. Chtěla jsem zkrátka vidět celek, abych si mohla vytvořit svůj názor na jednotlivé přehlídky. 
A tak dnes můžu říct, že ze všeho nejvíce se mi líbily dokonale propracované modely od Chatty, jako vždy kouzelná Zuzka Kubíčková a mravenčí práce na každém kousku její kolekce, líbily se mi šaty jako umělecká díla Martina Kohouta pokryté Monetovými lekníny, velký návrat Pavla Brejchy, hravá přehlídka Outsiders Division a v neposlední řadě Nehera, na kterou nechcete jen koukat na přehlídkovém mole, ale chcete ji nosit každičký den. Tak jako každý rok ani letos jsem si nenechala ujít studentské přehlídky (jsou to často ty, které jsou na programu dne první a mnozí je vynechají kvůli jiným záležitostem) a musím povědět, že jestli se bude studentská scéna vyvíjet směrem takovým, jaký byl k vidění na fashionweeku, máme se na co těšit. Bavila mě UMPRUM (které jsem po dlouhém rozmýšlení v tomto článku věnovala více než jen pět fotek, protože co návrhář, to jiný styl) a ohromně i ADO Zlín nebo trio Lukáše Krnáče, Vivien Babicové a Kristýny Coufalové, co svou přehlídku pojalo jako jednu velkou afterparty.
A jako správná blogerská šprtka jsem všechny přehlídky nafotila a sestavila článek plný fotek nejen pro ty z vás, kdo jste na fashionweeku nebyli. Fashionweek mýma očima, prosím pěkně...

UMPRUM






BFGU




ADAM KOST




DOMINIKA KOZÁKOVÁ




ARTEZ




NEHERA




MICHAEL KOVACIK




TEREZA VU




ADO ZLÍN




ALTER ERA




BLAŽEK




LAFORMELA




ZUZANA KUBÍČKOVÁ




JAN ČERNÝ




LUKÁŠ KRNÁČ, VIVIEN BABICOVÁ, KRISTÝNA COUFALOVÁ




MARTIN KOHOUT



IMRECZEOVA


DENISA NOVÁ




OUTSIDERS DIVISION




PAVEL BREJCHA




CHATTY





0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com