indian summer.

Po mém ryze sobeckém létu kdy sem si naordinovala věnovat se jen a jen sobě, hodně relaxovat, sem tam cestovat a trochu pracovat, setkávat se s přáteli a poznávat nové lidi, přichází babí léto, mnou tak milované, s vůní spadaného listí, chladných rán a už ne tak vítaných dlouhých večerů. Těším se, i když umím být – jen co se ročních období týče – velký pesimista, protože po babím létě přichází chladný podzim a po chladném podzimu už mrazivá zima. Babí léto bude krásný, už teď to vím. Krásný a melancholický, ale i hektický, plný malých velkých výzev na které se těším a bojím se jich zároveň. Studentský, protože se co nevidět vracím do školy. A s tou mě čeká nejeden večer s přáteli nad vínem, ale i spoustu studování. Plný ranního dobíhání na em-há-dé, abych si ještě před školou stačila vychutnat jedno kafe. Nebo dvě.


I'm wearing
H&M dress | Vagabond Shoemakers heels from Freshlabels | Komono watch from Freshlabels






Tentokrát jsem od L’Orèal Professionnel vyzkoušela zas něco nového, s krátkými vlasy se i přes svou lenost snažím používat více produktů pro styling a větší objem vlasů, který vytvořím raz dva. Například pudr do vlasů Super Dust pro získání objemu, péči Volume Architect nebo Powder-in-Lotion pro vytvoření účesu. Produkty střídám, sice ne na denní bázi – na to jsem opravdu lenivá a den má přece jen čtyřiadvacet hodin – ale když mám chvíli před odchodem z domu čas, s vlasy něco vytvořím.
Nově jsem vyzkoušela i šampon na vlasy řady SerieExpert – Density Advanced, který při častém mytí mé vlasy dost zatěžoval. Dala jsem ho ale mamince, která má vlasy o poznání sušší, jí vyhovuje a ráda ho používá. Ne každému z nás produkt sedne a to je na tom to nejlepší – při množství produktů které dostávám se vždy podělím s maminkou nebo kamarádkami a pokaždé zjistíme, že každé z nás sedí úplně jiné produkty.
Je to pár týdnů co jsem začala i pravidelně běhat a abych si nemusela mýt vlasy denně, sahám teď po suchém šamponu Morning After Dust, kterému jsem věrná už roky. S vlasy dokáže zázraky, i když zrovna není jejich den.


tento článek vznikl ve spolupráci s L'Orèal Professionnel

1 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com