5 things to be happy about.

1. Prázdniny jsou za polovinou a já tomu nemůžu uvěřit! Moje první opravdový vysokoškolský prázdniny se vším všudy, s trochou práce a spoustou zábavy. Nechápu kam ten čas utíká, ale i tak mám pocit, že už mám volno snad věčnost. Právě jsem se vrátila z La Muralla Roja, kterou jsem si přála navštívit celou věčnost. Brzy vám vše sepíšu, vrátila jsem se se spoustou fotek a zážitků. Byla jsem dva dny v Praze a už mám v hlavě další trip a dělám vše pro to, abych už zas byla z tohohle města pryč. Miluju to tu, ale léto je tu více než úmorné! Tenhle článek třeba píšu sedíc na břehu Lipna, kam jsem se vydala na velice spontánní trip... Praha chvíli počká.

2. To mi připomíná, že za pár dní jedeme do Kodaně. Těším se, až poznám nové město, ve kterém jsem ještě nikdy nebyla. Rok co rok jezdím do Španělska a Francie, které mám sice nadevše ráda, ale chce to změnu. Letenky zabookovány, ubytování zamluvené a já už spřádám plány, kam jen si zajdeme na kafe a co všechno chceme vidět. Nějaké tipy?

3. Společně s Piaristy pracujeme na něčem moc pěkném! Na něčem, kde se budeme moct společně potkat, popovídat si a hlavně - něco vás tam naučím! Ponechám prostor vaší mysli a brzy vám dám vědět, o co že půjde...

4. Posledních pár článků ve kterých mám možnost ukázat na fotkách svou maličkost nafotila moje milá Anežka. Je to ta Anežka, se kterou se znám už od základky - z dob kdy jsem se já pokoušela hrát na housle a kytaru a Anežka zdatně pískala na flétnu a později na saxofon - a ta Anežka, která miluje knížky a píše o nich na svém blogu. Já jsem šťastná, že mám s kým fotit. A vypadá to, že to Anežku baví zrovna tak jako mne.

5. Pár týdnů nazpět jsem začala běhat. Nikdy jsem nebyla příliš aktivní a při slově sport se mi ježily chloupky na kůži. (Brrr!) Od jakýchkoliv pokusů o běhání mě odradily školní tělocviky a nemožné srovnávání se a škatulkování dle celoškolských tabulek. Proto jsem si zamilovala jógu, při které jsem to jen a jen já, mohu pozorovat posun sama na sobě a nemusím se srovnávat s nikým jiným. Proto jsem si zamilovala longboard, protože jsem to jen já a příroda, vítr ve vlasech a nic víc. S během je to zrovna tak. Můj malý rituál, který teď sice ještě bolí (a jak!), ale den co den jsem na tom lépe a ohromně mě baví sledovat to, jaký progres moje tělo běh od běhu dovede. Poznávám tak úplně novou část svého já. A ten pocit poznávat sebe sama a stavět si nové cíle je k nezaplacení. Dnešním dnem mám za sebou svých prvních ranních pět kilometrů!


I'm wearing
H&M shirt | Bohempia hemp sneakers | Levi's wedgie jeans | Komono watch from Freshlabels






0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com