RABBIT AT FASHIONWEEK.

Každý rok si po fashionweeku sama pro sebe povídám "Příště nikam nejdu! Příští rok mě nikdo nikam nevytáhne." A každý rok se tak či tak stane, že na fashionweek vyrazím - z mnoha různých důvodů se tak stalo, že jsem už řádku let nevynechala jeden jediný. A ten letošní byl příjemnější proto, že nás pozval Mumm a společně s ním se o nás postarali v překrásném hotelu The Grand Mark, který byl jen dvě zastávky od Štvanice a přitom v samotném centru. Mohly jsme se tak s Kristý mezi přehlídkami stavit na hotelu a udělat si pohodlí - mít si chvilku kde oddychnout, zahrabat se do peřin, naložit se do bublinek ve spa nebo ty bublinky popíjet... Zkrátka a dobře, i když jsme obě pražské, luxus v podobě hotelu pár metrů od přehlídkového dění přišel vhod a mnohé ulehčil. 



Pozvání jsme přijaly od šampaňského Mumm, takže si představte naprosté blaho v podobě neustálého přísunu bublinek. Šampaňské k snídani, obědu i k večeři. K tomu snídaně do postele, ze které by se nasnídala celá front row, vlasy á la právě jsem vstala. Něco co bych asi nezvládla denně, ale je fashionweek. Takže můžu.







prostory The Grand Mark.

líčení cruelty-free produkty Smashbox, chvíle s Elle před přehlídkami.


nádherné a zbrusu nové spa v The Grand Mark.


kombo z Freshlabels, které jsem oblékla na poslední den přehlídek; šperky Roberto Coin.

fashionweek. letos ve Štvanici!

Přehlídky? Těch jsem stačila vidět hned několik, mezi těmi co mě zaujaly nejvíce nechyběla ta Lukáše Krnáče. Milovala jsem jeho piškvorkový kabátek, pamatujete? A miluju i jeho letošní první samostatnou přehlídku. Jedna velká rebélie v Lukášově režii. ♡

Odivi je moje krevní skupina. Barvy, střihy, idea. Vše.



Co jsem oblékla? Na přehlídkách se snažím být co nejvíce sama sebou a oblékat si to, co mám sama ráda. Vadí mi přehnané kreace, které někdy vypadají až nuceně na jejich nositelích. Místo high-heels volím pohodlné boty (a mnohdy až takové, jako jsou třeba letos tenisky od Pumy). Když fashionweek neberu jen jako společenskou událost, ale i trošku pracovně, nemůžu celý den balancovat na podpatcích, v jedné ruce kabelku a v druhé foťák s teleobjektivem. Tady pohodlí vyhrává.
A navíc jsme se letos spojily s mou milou kamarádkou Adél a já oblékla její kousky - vestu a kabátek. Kousky, které chci nosit každý den a nejen po dobu fashionweeku. A mám ohromnou radost, že se Adélky vestička objevila i na ruské vogue!






foceno na Nikon Df
děkuji za pozvání na mbpfw (a neustálý přísun bublinek) Mumm
a za královskou péči The Grand Mark


1 komentářů:

  1. To prostírání je nádherný kde jsi ho kupovala jestli se mohu zeptat ? :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com