OUR BRATISLAVA APARTMENT.

Je známo, že králík si bydlení na airbnb velice užívá! Užívá si cítit se jako doma i na cestách. Na nablýskané hotely ho příliš neužije a i když sem tam nějaký navštíví, je mu nejlépe v útulných bytech a domcích, tak málo mu stačí ke štěstí. Tenhle byt objevil jen náhodou, hledal co nejlevnější a zároveň pěkné bydlení na jednu noc. Kdo by to byl řekl, že objeví takovou útulnou nádheru! Bílý byt, staré parkety a modré azulejos. A kdyby měl doma tak pěkné azulejos jako byly v jeho bratislavském bydlení, byl by šťastný tak, že by z té radosti na jejich počest oprášil znalosti španělštiny, čestný králičí! A tím nejšťastnějším stylovým bílým králíkem by byl, kdybyste mu přispěli na další cestu.  Kliknutím sem totiž dostane nejen on, ale i vy rovných sedm set dvacet pět korun na první cestu, a to se při cestování počítá! Hotová win-win situace, vážení!



Peněženka Herschel Supply z Freshlabels, parfém Fragonard, odličovací olej Odivi x Nobilis Tilia, cestovní Instax  a Pohleď pohled, kterým zakládám stránky rozečtené knížky. 


Na cestu jsme byli vybavení maličkým kompaktem Coolpix A od Nikonu. Zvláštní, že? Myslela jsem si, že já na kompakt nikdy fotit nebudu. A vidíte! Je skvělý tak akorát do kapsy. 



6 komentářů:

  1. Kde nájdem tento bytík na airbnb?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. najdeš ho tady: https://www.airbnb.cz/rooms/20283652 a ve skutečnosti vypadá mnohem lépe než na airbnb fotkách, jak je snad vidět v článku :)

      Vymazat
  2. Oooo krasne fotky �� Akurat mi kamaratka poslala link na tento clanok a uplne mi to spravilo den. Mohol by som niektore tvoje fotky pouzit na airbnb? Inak ak by si si nahodou chcela pozriet ako vyzeral bytik pred rekonstrukciou alebo pocas, napisal som o tom zopar clankov na mojom blogu. :) Pleasure to host you Nicole!

    OdpovědětVymazat
  3. hmm ten zadek na první fotce! :D :))

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com