ONE DAY IN BRATISLAVA.


Bratislava byla jen krátkou zastávkou po cestě do Budapešti. Když jsem plánovala cestu, měla jsem upřímně obavy z toho, že můj kluk se unudí při osmihodinové cestě vlakem z Prahy do Budapešti, a tak jsme cestu rozdělili na dvě etapy. Navíc se Lukasovi při naší poslední a jeho první návštěvě Bratislavy město ohromně líbilo, a tak bylo rozhodnuto. Našla jsem překrásné airbnb, Lukas koupil jízdenky a vyrazili jsme. 
Celý výlet jsme pojali jako odpočinek před náročným zářím, které se už připomíná koncem srpna, a tak jsme místo honby za desítkami lokací jen užívali měst, navštěvovali kavárny i místa, která nikdy dříve ne. Navíc mým (ne)skromným přáním bylo trávit narozeniny kdekoliv jinde než v Praze, které se mi splnilo právě cestou do Bratislavy. 

A tak, moji milí, nečekejte dnes prosím od králíka sáhodlouhé cestovatelské tipy. Pro ty si zajděte do jednoho ze starších článků, ve kterém jsme v březnu navštívili Bratislavu a tipy vám sepsali. Tentokrát byl čas jen na užívání volna a společného času! A proto vám místo tipů na nová místa naservíruji pár fotek. Třeba vás také inspirují k výletu do Bratislavy, jen tak. No prosím, tady jsou!


Vydali jsme se na Hrad, do nově zrekonstruovaných zahrad. Lukas tu ještě nebyl, takže jsme se vydali právě sem. V pozdním odpoledni tu skoro nikdo nebyl, potkali jsme jen pár procházejících lidí. Žádné fronty na kontroly při vstupu do areálu Hradu, za účelem zjistit, zda náhodou v tašce nepronášíte červené trenýrky. ♡ Sledovali jsme pozdní oblohu zbarvující se do odstínů modré a růžové. Tady je krásno. Tak při cestě do Bratislavy nezapomeňte na tak turistické místo, jako je toto. 




Levisky po mámě, má milá uniforma, kterou oblékám nejen na cestách. Sluneční brýle Komono a letní boty Vagabond z Freshlabels. Bílý top z H&M a barevný šátek ze secondhandu za deset korun, který modré levisky s bílým svrškem dovede k dokonalosti. 

Batůžek AM z Freshlabels, můj každodenní společník. 

Skočili jsme do Orbis Street Food na hranolky a do FACH na limonádu a kafe s sebou. ♡


Pan Králiček je můj oblíbenec nejen kvůli názvu podniku. Ale i pro skvělé kafe, Herbertovy limonády a skvělé snídaně! Bydleli jsme pár kroků od Králička a stavili jsme se tu rovnou dvakrát. ♡


1 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com