RABBIT'S EXPERIENCE WITH PHILIPS LUMEA.

Vážení, nebudeme si nic nalhávat, odhoďme růžové brýle a naivní představy o tom, že blogerkám, celebritám, princeznám a (doplňte si sami!) chloupky nerostou. Rostou. Každé z nás. Jen je to tak trochu faux pas se o tom rozepisovat, protože nám se to přece neděje! Protože my jsme se s těma hladkýma nohama jak z reklamy narodily, že ano. Alespoň doufáme v to, že si to náš kluk myslí. Po pár letech vztahu alespoň doufáme v to, že ho těch pár chloupků nerozhodí a že nás má rád takové, jaké jsme, i s chloupky. Dělám si legraci, ale... která z nás se alespoň jednou nechovala - někdy v našich raných nácti - že si jen tak odskočila z reklamy na žiletky?



Já jsem se po dlouhé roky snažila vypadat zrovna tak, jako bych si z nějaké té reklamy odskočila. A to ani ne tak kvůli svému klukovi, jako spíš kvůli sobě. Co se chloupků týče, jsem docela perfekcionista, nesnesu pomyšlení na to, že bych chloupky neřešila. 
Kdybych nefotila pro Philips, pravděpodobně bych dodnes nevěděla že nějaká vymoženost jako Lumea Prestige IPL existuje. Asi bych nadále používala žiletky a nic jiného nikdy nezkusila... (voskové pásky, epilátory,... fuuuuuuh!) Lumea využívá technologie na bázi světla, Intense Pulsed Light, která působí na kořínky chloupků jemnými světelnými záblesky. Výsledná hladká pokožka by po čtvrtém použití měla vydržet až osm týdnů. Což je individuální a každá to máme jinak, každopádně IPL by měla omezit růst chloupků na naprosté minimum. U mne se výsledky dostavily po třetím užití - sem tam pár chloupků, ale jinak dokonale hladká pokožka. Skoro jak z té reklamy. Musím dodat, že jsem dlouho zkoušela Lumeu jen na nohou, dál jsem se neodvážila, i když nebylo proč se bát - technologie IPL je naprosto bezbolestná. Chvilku může pokožka pálit (kůži na nohou jsem po první aplikaci cítila sotva deset minut), nicméně jinak nejde o žádnou nepříjemnou záležitost. Oblast třísel a podpaží ošetřuji Lumeou jen sotva pár dní od chvíle co jsem se do psaní článku dala, a tak výsledky viditelné ještě nejsou. 


Lumea Prestige IPL má čtyři nástavce, každý z nich je vhodný pro jinou oblast těla. Jeden pro obličej kolem rtů, druhý pro podpaží, třetí nástavec je vhodný pro oblast třísel a čtvrtý je nejvhodnější na odstraňování chloupků na nohou. V balení je i pouzdro pro uschování přístroje i všech nástavců, takže s Lumeou můžete i cestovat. 
Nevýhodou je vysoká cena. Ne každá si můžeme dovolit něco takového. Nicméně já Lumeu používám dohromady se svou maminkou a můžete se rozhodnout zrovna tak, spíš než navštěvovat salon a platit za drahé procedury. Mě by do salonu nikdo nedotáhnul, a tak si užívám pohodlného používání přístroje doma. A věřím, že - obzvláště teď v létě - ocení Lumeu každá z nás, není to tak? Já v koupelně nikdy netrávila dlouhé hodiny, pár měsíců si už vystačím jen se stíny a řasenkou, natož když jde o starání se o chloupky, to chci být se vším rychle hotova. A právě od toho tu Lumea je, pro nás všechny, které jsme ať už perfekcionistky, občas trochu líné a nebo zkrátka jen chceme ušetřit spoustu času. ♡







P.S.: Králíka na recenze neužije, a tak berte tento článek jako tip na něco, co si králík oblíbil. A pokud po recenzi i tak toužíte, dám vám sem odkaz na článek u Lichi, která si na testování a recenzi dala hodně záležet. ♡
P.P.S.: A také vás odkážu na Philips instagram, na kterém mám tu čest se podílet! ♡
in collaboration with Philips

3 komentářů:

  1. Krásně napsaný článek.Určitě budu chtít Lumeu vyzkoušet. Janina Koutná

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi <3 zvládla jsi recenzi levou zadní!

    OdpovědětVymazat
  3. Zakoupeno, vyzkoušeno a výsledky se dostavily! Anna

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com