THE PERFECT COAT.

Pamatujete na to, jak pár týdnů nazpět králík hledal ten dokonalý trenchcoat ve kterém by strávil celé jaro? Tak tady je. Má ho. Už jsem v něj ani nedoufala, až jsem ho objevila právě tam, kde jsem s hledáním začala. Chvíli mi visel doma na ramínku a den co den jsem se na něj koukala, protože je moc krásný na to, abych si ho hned někde zničila. Ale víte co? Krásné věci tu nejsou od toho, abychom se na ně jen tak koukali. O tom to není. A tak jsem toho týdne s tím trenchcoatem vytáhla i schovávané jarní kožené boty, které jsem si šetřila na lepší počasí a lepší příležitost, košili, kterou jsem schovávala jen na vernisáže a do divadla, kimono které jsem si schovávala jen proto, že při častějším nošení se tvoří pucky kolem kapes a taky své stříbrné polobotky, u kterých mám strach, že se zohýbají. 
Trenchcoat už má z deštivé Paříže pár flíčků, to jak jsem skákala přes kaluže, ale není to nic co bych nezvládla očistit i bez čistírny. Hodlám v něm strávit celé jaro a brzký podzim, vážení! A nic mě nezastaví. Ani to že je tak pěkný, že bych si ho nejraději šetřila na horší časy.
Jak to máte vy? Povězte, že máte ve skříni alespoň jeden kousek, který si šetříte? Jsou to letní šaty? A nebo se v botníku schovávají kožené oxfordky čekající na svou příležitost?










I wear
H&M trenchcoat
H&M Conscious Exclusive shirt
Adidas sneakers from Freshlabels
Komono watch and sunnies from Freshlabels
vintage Levi's jeans

3 komentářů:

  1. V tom s tebou naprosto súhlasím. Na krásne veci by sme sa nemali iba pozerať :) ten kabát je nádherný, má peknú farbu. A na fotkách ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tak! vynosit vše, co se ukrývá ve skříni. žádné šetření na horší časy.
      děkuji!! :))

      Vymazat
  2. tak tady jsi fakt skvělá <3

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com