HAPPY TO BE BACK.

Nezvykle dlouho jsem vám nenapsala ani řádek. Nezvykle dlouho jsem se cítila na nic a nic nestálo za sdílení, den co den jsem sice ťukala do klávesnice a snažila se stůj co stůj něco vymyslet, každá má věta mi však připadala nesmysluplná a nicneříkající. Poprvé po dvou letech králíkova psaní jsem se necítila v dobrém rozpoložení, abych s vámi mohla své myšlenky a slova sdílet. Bylo to do jisté míry spojené s ukončováním školy, zařizováním věcí (rozuměj kreditů) nezbytně nutných, zvažovala jsem pro a proti, abych se přesvědčila, že opravdu chci začít jinde a odznovu. Se zdravým sebevědomím, odhodláním, motivací a hlavně... šťastná.
Nicméně... králík je zpět a v plné síle. Očekávejte spoustu novinek a článků, rubrik, tipů a cest, to všecičko (a snad o něco víc) právě tu. Věřím, že se máte na co těšit! A že vás nezklamu. S hlavou plnou plánů a zápisníkem nabitým nápady ťukám do té klávesnice jistěji a s mnohem větší vervou, než za poslední týdny. ♡

P.S.: Nejdříve ze všeho vás třeba čeká článek z Berlína a zdánlivě ztracené fotky z Amsterdamu... jo, našla jsem je. Třikrát hurá!
P.P.S.: A víte co? Zjistila jsem, že když nepíšu a netvořím, strašně, ale strašně mi to chybí.
P.P.P.S.: Mám na sobě kabát, který jsem ulovila minulý rok v povánočních slevách. Je nejdelší, nejteplejší a z nejkvalitnějšího materiálu. Jeho nej nejde nemilovat! ♡







sneakers - Puma x Rihanna / Freshlabels 
watch - Komono Walther / Freshlabels
pants, nude bodysuit - H&M
coat - Mango Premium
shirt dress - Gant


2 komentářů:

  1. S tím nepsaním a netvořením dlouhou dobu mám stejný pocit. Jeden čas jsem asi měsíc nenapsala na blog ani řádek a hrozně mi to pak chybělo :).
    Karo
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež mám taký pocit... momentálne si dávam párdňovú blogpauzu a pomaličky mi to začína chýbať :)


    Flung out of space

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com