POLAROIDS.

Je tomu už několik let, co mám věrného parťáka na cesty. Je drobný (akorát do kapsy), stylový, růžový a umí zázraky. Věřte slovu králíkovu, jakmile se vám dostane do rukou, už si nebude chtít hrát s ničím jiným. Vlastně mi připomíná takové ty devadesátkové dětské jednorázové fotoaparáty. A my to spolu táhneme už několik let, věrně na cestách. Sem tam se nějaká fotka nepovede, jindy zas vytváří skvosty. Povedené nepovedené, všechny je schovávám do papelotího alba. Tomu albu s úsměvem na rtech přezdíváme rodinné (však jsme na jeho zaplnění s mým klukem dva!) a pomalu, ale jistě se plní fotografiemi. Povinná výbava do každé rodiny! Králíkův typ na vánoční dárek i radost jen tak. Budete ho milovat!






album, penál, washi pásky - Papelote
hodinky - Komono x Happy Socks / Freshlabels
Instax Mini - Polagraph Gallery
fotografie - Instagraf

7 komentářů:

  1. Mám jej také a miluji ho, ale koukám to album je úžasné a musím se na něj na Papelote podívat. Děkuju za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Album z Papelot máme také, akorát v červené barvě.. když jsem jej viděla, byla jsem nadšená a řekla jsem si, že jej musíme mít.. manžel fotí na Flexaret, takže foto o velikosti 18x18 se nám tam krásně vejde.. mějte se krásně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to musí být krásné, s flexaretími fotkami! já jsem s plněním alba téměř na začátku a nemůžu se dočkat, až bude plné! :)

      Vymazat
  3. Opět super tipy, hned se na to papelotí album jdu podívat. :) PS: odkud máš ten krásný kryt na mobil? Podobný zháním už dlouho <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten jsem si přivezla z Barcelony z jednoho z těch cetkařských krámků! :D ale věřím, že ho najdeš i na internetu:)

      Vymazat
  4. Můžu se zeptat jakým foťákem jsou fotky pořízené? :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com