SCHOOL TROUBLE.

N e s t í h á m ! Těším se na poslední vánoční prázdniny, na to, až budeme zas dva a jezdit od jednoho vánočního stromečku ke druhému. Myslím, že ani na Vánoce si neodpočineme, ale jedno vím moc dobře. Na chvíli vypadnu ze školního testo-písemko-projekově-maturitního koloběhu, maturitní otázky budu vytvářet hezky doma v teple u krbu spíš než po kavárnách, odhodlám se konečně (plně věřím, že ano!) k vytvoření pečlivě sepsaného čtenářského deníku. Konečně si přečtu pěknou knížku, na kterou se chystám už celé měsíce, pojedeme se nadýchat čerstvého vzduchu do hor. Cítím to v kostech - králík se ohromně těší.
Jen mi zbývá ještě pár málo školních dní, usínání nad učebnicemi, nestíhání, povinnosti a diář stále ještě popsaný zeleným fixem (zelená znamená testy, však víte jak si na to potrpím!) A až všechno tohle předvánoční školní pobláznění zvládnu, už mě nikdo od hořícího krbu, černého čaje a skořicových krekrů nedostane! Na králičí uši přísahám.






tužky, sešit, zápisník, penál - Papelote
pouzdro - Herschel Supply / Freshlabels
triko - H&M

5 komentářů:

  1. Ta poslední fotka je velice výstižná 😄 Zobrazení každého studenta! 👍🏻

    OdpovědětVymazat
  2. Vydrž Králíčku, vždy pomýšlej na to, co všechno příjemného nového a zajímavého Tě čeká, až tohle úmorné středo - školní období přehupkáš. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vydrž Králíčku, vždy pomýšlej na to, co všechno příjemného nového a zajímavého Tě čeká, až tohle úmorné středo - školní období přehupkáš. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Poslední fotka přesně vyjadřuje tento týden :D

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com