CONVERSKY.

Conversky tu vždy byly, jsou a budou. Vždy tu byly, znal je táta, tenkrát to byly číny a nosily se k vodě, na koncerty a vlastně kamkoliv. Pak jsem je někdy v raných nácti přinesla domů já, táta nejdříve s údivem povídal, jak že je možné, že zrovna tyhle boty jsou tu i za nás. A já je od té doby prochodila patery, věrně spolu tančíme do noci a vydáváme se na výlety do lesů. A o tom že tady conversky vždy budou jsme se přesvědčili před několika dny v Mánesu. Nejen že světlo světa spatří na jaře nové printy Warhola, Missoni a dalších, conversky se blýsknou i novým  p o h o d l n ě j š í m  zpracováním. Áno, vážení. Čtete dobře. Nové conversky budou stát za to. Na mou duši, na psí uši, na králičí svědomí. Ty už z nohou nesundáte.
 









7 komentářů:

  1. Ty jsou! To vážně potřebuju vidět! :-) Já mám teda jen klasiku bílé a černé kožené...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. též! mám bílé a takové lehce do žluta, takže taky klasik. a po černých pokukuji už léta létoucí! :)

      Vymazat
  2. - odkudpak mas tu tutu vesticku ??

    OdpovědětVymazat
  3. Tie boty sú super páčia sa mi tie mentolové(modré). Conversky mám tiež a už ich mám veľmi dlho sú to boty na všetko ! :)

    aestaste blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ja nemam ziadne :D Mam pocit, ze na moje silne nohy sa nehodia a tiez mi pride ta podrazka nie uplne usposobena na celodenne chodenie. I ked na to druhe ma kazdy iny nazor ^^

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com