HOME, SWEET HOME.

Odmalička je to takové - já totiž zbožňuji jak chaos, tak řád. Stejně tak jako dokážu strávit celý den přerovnáváním kaktusů ve skleníčku, dokážu i bez pocitu viny vyházet polovinu věcí ze skříně na hromadu a nechat je tak.. třeba týden.
Ten přehnaný puntíčkář ve mne musí mít seřazené knihy podle žánrů (obalené čistým balícím papírem), obraz nesmí být ani o centimetr dál od druhého, než jako v puntíčkářových představách. Na stole jsou vždy čerstvé květiny a když už je ten stůl bílý, musí být i stěny bílé. A povlečení. Vše dokonale sladěné. Jedině pak je puntíčkář na vrcholu blaha, blaženě se usmívá a sám sebe v duchu poplácává po rameni "takhle by to šlo!" Asi by se takhle sebevychvaloval věčnost, nebýt drahého flegmatika. Jeho druhé jméno zdá se být prokrastinátor a ze všeho nejraději odpovídá "ó, mně to je jedno." Je to tak trochu bohém a do věcí vnáší věčný chaos. Nerespektuje řazení knih dle žánrů, ani pečlivé komínky složených svetrů ve skříni. Flegmatikovi to je jedno.
Tentokrát je ale vítězem klání puntíčkář. Je to už pár týdnů, co jsem svůj pokoj dovedla k obrazu svému, chlubím se s ním až teď. Knihy jsou seřazené podle žánrů, zabalené v bílém balícím papíru. Obrazy mají svůj řád a výsostní postavení má mezi nimi ten z Popoutu. Blaženě se usmívám a pomyslně se poplácávám po rameni.. 















plakát - Popout.cz & Whiteobsession
růžový skicák - Papelote 
doplňky - Ikea


17 komentářů:

  1. Krásné fotky i pokoj, nádherně prosvětlené!

    OdpovědětVymazat
  2. u fotek se rozplývám (!!!) a ten maličký perfekcionista, co se ve mně ukrývá jásá a virtuálně tě také poplácává po rameni

    OdpovědětVymazat
  3. To se ti opravdu povedlo! :) Je vidět, že máš obrovský cit pro design a smysl pro detail.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, Kateř! :) snažím se zútulňovat si to tu co nejvíce, aby se mi tady hezky studovalo, když mám před sebou to maturování! :D

      Vymazat
    2. Tomu rozumím, v hezkém prostředí jde všechno lépe:) Proto, jakmile se mám učit, okamžitě uklízím, všechen nábytek přesouvám a ladím byt podle svých představ :)) Tak ať ti to jde jedna báseń! K.

      Vymazat
  4. moc hezky, libi se mi ladeni barev, celkove to pusobi jako hodne utulny a mily misto :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ó ano, útulné to je! jsem ráda že to z fotek tak vyzařuje. mockrát Ti děkuji :)

      Vymazat
  5. Nicole, králičí pokoj je překrásný, jistě se v něm bude ještě lépe tvořit a malovat tak, jak má králík rád :)
    A poznávám své vlastní polštářky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak! králík se sem vždy zašije a tvoří. i když poslední dobou jen studuje.. :( a ano, polštářky jsou překrásné! :)

      Vymazat
  6. Nikol prosím nechtěla by jsi založit ask.fm? Bylo by super moci pokládat otázky a něco víc se o tobě dozvědět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milé holky, já ask.fm mám nerada proto, že za anonymní účty se vydávají často nepřejícní lidé, vždy se mi to na účtech lidí nelíbilo.. co takhle udělat někdy příspěvek na instagramu, pod kterým byste se mne zeptaly na cokoliv a já na základě otázek třeba vytvořila článek, nebo se doopravdy rozhodla pro ask? :) já samozřejmě na cokoliv moc ráda odpovím! :)

      Vymazat
  7. Zbožňuju Tě, Králíčku. Dlouho mě na blogové scéně nikdo tak nebavil, přestože třeba nemáme mnoho společného, co se stylingu týče, užívám si každý článek se vším všudy.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Niky, máš moc moc moc krásný pokojík...mohla bych se Tě zeptat, odkud máš tu krásnou bílou kožešinku, kt. je přehozená přes židli??

    Moc děkuju Pavlí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pavlí, kožešinku najdeš v Ikei (jako snad vše, co v mém pokoji vidíš,) a vůbec není pravá, ale z umělotiny. Pravou bych si nepořídila (je to proti mému přesvědčení), ale mají ji tam také. :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com