GOOD NIGHT!



Králíkův návod na dobré spaní! Nejspíš pár slov o tom, co už dávno víte, ale opakování je matka moudrosti, že? Tak třeba králík selhává u bodu číslo pět, nicméně takový bod číslo jedna nebo čtyři dodržuje milerád! 

1. Prep a cup of tea.
K večeru patří kniha. A ke knize patří šálek čaje. Neodmyslitelně. A zapomeňte na pana Earl Greye a anglický snídaňový. To by se to čtení při míře teinu mohlo protáhnout až do ranních hodin. 

2. Make up your bed.
Nikdy jsme na to doma moc nehráli. Na to jsme přílišní realisté a nezabýváme se maličkostmi, jako je stlaní postele. Nikdy jsme doma s bráchou neslyšeli, že snad nebude snídaně, dokud si neusteleme peřiny. A tak jak jsem se z peřin ráno vyhrabala, tak jsem do nich k večeru ulehala. Jenomže ulehat do ustlané postele je mnohem, mnohem hezčí! A tak stelu.



3. It's all about white beddings.
Jsem milovník bílé - ale to už víte. Když jde o povlečení, platí to zrovna tak. Bílá je ták moc příjemná, uklidňující barva. Místo pro spánek musí být především útulné. 

4. Breathe the fresh air. 
Větrat! Chvilku před spaním otevřete okno. V létě dávka romantiky a čerstvý vzduch jako milý bonus, v zimě trochu problém. Tak na noční stolek postavte alespoň nějakou rostlinku. 



5. Tomorrow is another day.
Žádné večerní cvičení na poslední chvíli, protože jste to přes den nestihli. A žádné zběsilé dopisování úkolů po půlnoci! I když tohle dělá králíkovi v maturitním ročníku malé/velké obtíže a jen tak se jim nevyhne. Zkrátka a dobře - a věděly to už naše babičky - ráno moudřejší večera. Je málo věcí, které by nepočkaly do rána. 

6. Look forward to breakfast of champions.
Těšíte se na ráno? Že ne? Zpříjemněte si ho snídaní. Malou, velkou, jakoukoliv. V dnech kdy ji jím - doslova a do písmene -za pochodu, nejvíce vzpomínám na víkendové brunche. Ale i jogurt s müsli dá mému ránu úplně jiný rozměr. A ta myšlenka na skvělé ráno je večer před spaním vlastně nezbytná!



7. Always look on the bright side.
Zítra je taky den. Žádné nepříjemné myšlenky před ulehnutím do peřin! Všechny strasti se lépe řeší za denního světla. A tak, usínejte vždy s úsměvem! Dobrou noc! 

 



6 komentářů:

  1. - a ja si jdu dat caj z cerstvy medunky ,)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z čerstvé meduňky, z čerstvé máty, zázvoru.. králík je čajů milovník! :)

      Vymazat
  2. Nádherný článek plný optimismu! 😆 krásně a veselé, super! Máš úžasnou tvorbu... 😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát Ti děkuju! :) To mi dělá ohromnou radost, však takových milých optimistických článků mám připravených ještě spoustu! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com