GIUSEPPE

Seznamte se. Tohle je Giuseppe. Přesně, má dvě kola a je to rodilý Ital, pohledný to muž už pár let obývající české luhy a háje. Prvně jsme se setkali právě na italském pobřeží, kde slunce zapadá v pozdních hodinách a vzduch je cítit solí. Láska na první pohled a jak se zakrátko ukázalo, naše seznámení nebylo jen pouhým krátkým letním románkem. A tak milý Giuseppe odcestoval se mnou. Tam kde vzduch je cítit nanejvýš lesy a slova až naprší a uschne jsou holým nesmyslem. Giuseppe je od té doby ozdobou po mém boku. Vždy padne sladký kompliment na jeho účet! Je to prostě elegán.
Naše láska jen kvete, co je pravda, i když je to někdy dřina. Sotva Giuseppemu stačím, utíkáme-li do kopce. V takových chvílích mám chuť mu ztropit takovou scénu, že takovou by ani v Itálii nezažil. Mamma Mia! To se ale zlobím jen naoko. Všemu se později zasmějeme. Třeba až mi pomůže s nákupem, to se ukáže jako pravý gentleman. Naše láska jen tak nezrezaví.. Zkrátka a dobře, milé dámy, takového Itala bych přála po jednom každé z vás!











hodinky, pouzdro - Komono/Freshlabels.cz
skicáky - Papelote, Moleskine
plátěnka - Designblok 
limonáda - Cafe Park
batoh - Playbag
overal - H&M
boty - Zara


7 komentářů:

  1. Kráásný článek a fotky, moc mě pobavil :D Já osobně jsem s přítelem šťastná skoro sedm let, ale když jsem uviděla Giuseppeho, no... myslím, že tomu by žádná neodolala. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny článok. Ten bicykel je veľmi pekný. V Taliansku sa bicykle veľmi používajú, čo sa mi páči.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, všichni tam na nich jezdí k moři, od moře, ráno pro snídani, odpoledne nakoupit. Vypadá to krásně! :)

      Vymazat
  3. Ten je naozaj krásny. Posledný mesiac som na bicykli skoro stále, bohužiaľ, nie je tak nádherný ako tento.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Giuseppe je krásný, ale nepraktický. Nemá přehazovačku, a tak to spolu zvládnem jen po rovince! :D A tak bych možná byla ráda i za méně pěkný, ale užitečnější. Ale Giuseppeho bych nevyměnila! :)

      Vymazat
  4. Giuseppe je neskutečně nádherný, na podobném jezdím v Holandsku a tam absence přehazovačky vážně nevadí :-) Jinak opět krásné fotky, ale to bych mohla psát ke každému článku :-D

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com