PURE HAPPINESS

Nejkrásnější dny jsou ty hned na začátku prázdnin. Po počáteční euforii a sebechvále, že jste těch deset měsíců zase přežili, si uvědomíte jednu věc - že máte dva měsíce času, se kterým můžete jakkoliv naložit. Můžete se povalovat u vody, číst knížky, sebevzdělávat se, cestovat, cestovat, cestovat, stát se profesionálním kavárenským povalečem, zase cestovat, brigádničit za otrocký peníze, být jogínem, pojídačem zmrzliny. Já jsem si vybrala snadný cíl. Získat z každého dne naprosté maximum. A tak, ke čtvrtému dni prázdnin, mám za sebou dva dny na Vysočině, jedno skvělé focení, pohovor, den na Letné, ale i celkem zábavnou cestu metrem se zásilkou pro mého kluka, zásilkou větší než jsem byla já sama. Můj kluk se přestěhoval z jednoho břehu Vltavy na druhý, do domečku porostlého břečťanem, do bílých místností s vysokými stropy a velkými okny. Kavárny na Letné a Metronom jsou teď pár kroků, Národní galerie je skoro na dohled. Večer jezdíme na longboardu prostornými parky, ráno snídáme na balkoně. Jsou snad krásnější dny? Vybrala jsem si to jediné, co chci za prázdniny dokázat. Radovat se i z naprostých maličkostí všedních dní. Věnovat se tomu, co mne naplňuje, naplno. Být bezmezně šťastná. A víte co? Na začátek vážně dobrý.








brýle, hodinky - Komono / freshlabels.cz
klobouk, triko, bižuterie - H&M
sukně, boty - Zara

7 komentářů:

  1. juuu to je parada ^^ spominam s laskou na casy, ked som este mala prazdniny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si užívám poslední opravdové prázdniny, až příští rok maturita a pak ať se dějou věci! :D

      Vymazat
  2. Také jsem si na prázdniny naplánovala bezmezné štěstí a opravdu, klepklep ťukťuk, zatím to opravdu funguje.
    Mimochodem, králíčku, jsem blázen, nebo Tě můžu znát od vidění? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá, to jsem moc ráda, že se Ti daří! :) je to možné, vždyť já jsem snad všude, vždy se někde ukážu, můžeme se znát! :)

      Vymazat
    2. Tak mě napadá... Plzeň??:)

      Vymazat
    3. tam jsem vlastně celkem často! hodně se motám okolo Depa, přítel tam často fotí, na spoustu akcí vyrážím právě do Plzně! :)

      Vymazat
    4. bingo, tak to na Tebe jistě zase narazím :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com