ŠVIHÁK LÁZEŇSKÝ

O nezbytnosti bytí ve Varech jsem vám psala minule. Takže už jste určitě četli o tom, že kdo se do Varů nepodíval, jako by nebyl (a tak vám radím pro příští rok, abyste si tam zajeli!) Také jsem už minule lehce naznačila, že jsme se na filmy letos nepodívali (s příslibem, že to příští rok napravíme). Ona to za mne poctivě doháněla má nejmilejší Terezka (to je ta, o které jste už slyšeli a ještě spoustu uslyšíte!) Jen přes prázdniny to trochu skřípe, však to znáte, a tak se stalo, že jsme se potkaly až ve Varech, kam ona vyrazila právě za filmy (a za palačinkami s nutelou a banánem do Boulevardu). Takové setkání vyžadovalo zvěčnění před festivalovou zdí! A na poslední fotce je můj švihák lázeňský, kterému děkuju za nejlepší fotky.
Viděla jsem ELLE Beauty Lounge. Měla jsem možnost nahlédnout tam, kde se na premiéry filmů a hvězdné večery připravovali herci a herečky, modelky, významné osobnosti. Celá má návštěva byla velice příjemná - všichni se k vám chovají mile, chtějí vám něco sdělit, něco nebo někoho představit, hele dej si dort, dáte si něco k pití? vodu? tak alespoň šampaňské k tomu?, vám by stačilo tam jen být a na všechno koukat, ale ono je to ještě mnohem hezčí. Po celý filmový festival jste mohli i vy vše poctivě sledovat, koho ELLE Beauty Lounge vyslala na červený koberec, do čeho hvězdy oblékli, jaký šperk od Boucheron se jim leskl na ruce a jak je nalíčili. Videa, překrásné fotografie (zdravím Adri!), vše online. Já vám můžu říct, že o hvězdy je tam prvotřídně postaráno, že ty šperky od Boucherona tam jsou taky, a že je tam vše přesně tak krásné, jako na fotkách. Tak!












8 komentářů:

  1. Jůů, perfektní nadpis! :DD
    Ta první fotka je famózní!
    Můj sen, se jednou dostat do Varů na tenhle festival :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě si do Varů zajeď právě ve dnech festivalu! to pak dostávají úplně jiný rozměr :)

      Vymazat
  2. krásné fotky :)) ve Varech jsem teda ještě nikdy nebyla, ale někdy se tam snad určitě konečně podívám! a máš skvělé boty <3
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  3. nadherne fotky ♥ ale skoda tych filmov! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. příště-to-napravím! slibuju to Tobě a hlavně sobě. :D

      Vymazat
  4. Já ve Varech na festivalu ještě bohužel nebyla, mám to dost daleko, ale snad se tam příští rok už konečně podívám. A fotky jsou skvělé! Do Elle Beauty Lounge bych se ráda podívala taky :).

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně mě potěšil název postu :)) :D
    A na fotkách...božská!!

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com