LIVING IN THE COUNTRYSIDE

Fascinují mě velká města. Za mou fascinaci může nejspíš právě to, že jsem vyrůstala na vesnici a celý středoškolský život trávím v maloměstě. Nebudu lhát. Jsem holka z českých luhů a hájů. Sláma mi trčí z bot pokaždé, když se vydám mimo rodné město. Sním o tom, že jednou budu ta pravá city girl, ta co se od rána do večera přemisťuje jen na městském kole a vysedává v kavárnách, v rukou s dokonalou manikúrou drolí croissant a zapíjí espressem. Ta, co ví o nejnovějších výstavách a samozřejmě i na všech jejich vernisážích byla. Ta, co ví o nejnovějších trendech v oblékání, hudbě, ví kam vycestovat, aby byla v dané sezóně zkrátka in. Taková city girl pravděpodobně zná francouzský slovník i pozpátku a umí nadávat pouze plynule španělsky. Pořádá pikniky a brunche a potkáte ji na každé cool akci. Svůj každodenní život pečlivě zaznamenává na všech sociálních sítích, nicméně zůstává stále záhadná. Možná, že až jednou takového svého ideálu městské holky dosáhnu, už se víc nebudu cítit trapně při objednávání neznámého druhu kávy v cool kavárně, nebo se obávat jíst ústřice v drahé restauraci. A že mi mé městské kolo už nebude víc stát v koutě.
Ale do té doby si budu užívat všeho, co život na vsi přináší. Čti klidu, soukromí, přírody, chvilkových výpadků připojení a krásné dočasné nedostižnosti mé maličkosti.







hodinky - Komono/Freshlabels
overal - H&M


10 komentářů:

  1. Náš příběh je prakticky stejný, také jsem vesničan, přestože aktuálně s věčným stěhováním takový poloviční. Přiznávám, že se sem ze všeho nejraději vracím. Baví mě chodit pro maliny ještě v pyžamu, venčit Psa bez vodítka a vařit domácí limču. Jen u toho nejsem tak krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to mám taky takové rozlítané, pořád jsem někde pryč. teď si pár dní užívám domova, než zas odjedu pryč. takový vesničan na baterky jsem. a vracet se sem je radost. :)

      Vymazat
  2. Přesně takovouhle vzpruhu před celodenní brigádou jsem potřebovala! :D Krásné fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten overal je dokonalý a fotky ešte viac!

    OdpovědětVymazat
  4. krásně jsi to napsala! prožívám to naprosto, ale naprosto stejně!:)))
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  5. nadherne fotky ♥ a strasne by som chcela nadavat plynule po spanielsky :D Ako Penelope Cruz vo Vicky Christina Barcelona ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obávám se, že plynule nadávat je to jediné, co jsem se za roky španělštiny naučila! ..a teď doufám, že to nečte můj španělštinář. ;D

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com