HAPPY ANNIVARYSARY


Letošní prázdniny jsou neplánově nenaplánované. Jakmile se naplánovalo, tak rychle jak se plán objevil, tak se také ztratil. A tak si užívám nenaplánovaných prázdnin a každý den je pro mne neplánovaným překvapením. Třeba jako ten včerejší, kdy jsme si - po nehodě se zubní pastou, kterou jsem se dokázala dokonale zmazat - vyjeli do Varů. Protože kdo letos nebyl ve Varech, jako by nebyl - a my chtěli být. Ostatně tak jako každý rok z počátku července se Vary stávají hlavním městem všeho dění. Hvězdy i hvězdičky sbalí kufry, studenti stany a batůžky. Všichni však míří za premiérami filmů, atmosférou lázeňského města a velkolepými večírky. A letos jsou Vary ještě velkolepější než kdykoliv dřív, protože jde o Vary padesáté.
Mé znovusetkání s Vary muselo být také velkolepé. Abych vzdala hold všem varským opulentním večírkům a krásným padesáti-kulatinám. A tak, nesměle se schovávajíc ve své cestovatelské bundičce, abych splynula spíš s těmi studenty než s hvězdami a hvězdičkami, jsem si však oblékla zlaté kraťasy a obula zlaté boty. Happy anniVARYsary! Připíjím šampaňským v barvě mých zlatých bot a slavím taky. Letos byla naše návštěva kratší než bych si možná přála, jen tak tak jsme stihli vidět co jsme vidět chtěli. Nahlédli jsme do Thermalu a také do Elle Beauty Lounge. Ale o tom zase příště..
Jedno vím jistě. Příští rok se sejdeme znovu. Slibuju.





 

kraťasy, parka, tílko, bižuterie - H&M
hodinky - Komono/freshlabels.cz
backpack - Odivi
boty - Zara

6 komentářů:

  1. Já neustále plánuju do Varů jet, ale stále se mi nedaří se tam dostat (pořád se nějak nemůžu sejít s termínem) :) Mimochodem máš opravdu úžasný vkus, jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím se mi dařilo jezdit do Varů rok co rok, až na ten minulý, kdy jsem je vyměnila za jinou akci. Příští rok se chystám na filmy, doteď jsem je zanedbávala a jezdila jen okouknout Vary! :)

      Vymazat
  2. bola som vo varoch asi na troch rocnikoch, ale tento rok mi to bohuzial nevyslo ..velmi lutujem aah :(

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. teda, díky! tyhle od Komono tahám pořád, jsou nejlepší :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com