BEACH PARTY

Je léto! Poznáte to tak, že vám zmrzlina v ruce roztaje dřív, než ji stačíte slízat (a že vám, tak jako mně, umaže oblíbenou košili). Že to více než jistě ukazují stupnice teploměrů. A že o horku píšou noviny, kde tak páni redaktoři dávají důchodcům vedle nemocí a drbů další téma k rozhovorům. Že obilí už dokonce zlátne. Že se třešně červenají. Že vám ty třešně pořád někdo nosí, protože jich má moc. Že létá spousta hmyzu, a to hlavně ten otravný, ale i malí broučci, kterým v noci svítí zadečky. Poznáte to také tak, že se i největší milovníci chlupatých oversize svetrů (takoví, jako jsem já,) začnou odhalovat, odhazovat zbytečné svršky, a nosí sukně a šaty. A pod nimi jim prosvítají plavky.
Takové léto někde u vody je skvělé. Válení na dece, podvečerní pikniky a sklenice vody s citronem. Mokré vlasy, nohy smáčíte ve vodě. Jenomže léto v Praze je něco docela jiného. Vše se docela zpomalí, lidé v tramvaji jsou otrávení, protože jim je větší horko nepříjemné. Vzduch se ztěžka tetelí.  Není kam se ukrýt. Na Stalinu už je příliš turistů, na Náplavce jsou už všichni. Kam tedy? Do Žlutých lázní.
25. června jsem se tak do Žlutých lázní mohla podívat na Joy Bikini Party, akci, kterou pořádal časopis Joy. Od koncertu Moniky Bagárové, která se objevila na poslední titulce časopisu (a jejíž písničky jsem slyšela vlastně úplně prvně), po tombolu s hodnotnými cenami (kde se mi podařilo vyhrát tašku oblečení od značky F&F, které je mi příliš velké). Líbila se mi hlavní část programu, přehlídka nových letních kolekcí plavek. Spousta plavek byla květinových a ornamentových stylů, které mě osobně zas příliš nenadchly. I když už své vyvolené letos už mám, klidně bych si nějaké ty jednoduché černé vybrala. Byla jsem nadšená z celkové atmosféry, slunce, písek, řeka. Léto začalo!










Děkuji časopisu Joy za pozvání.

brýle, hodinky - Komono/freshlabels.cz
boty - Juju Shoes/freshlabels.cz
plavky, bižuterie - H&M
náramek - Pandora
batůžek - Odivi
overal - Zara




3 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com