ALL THESE LITTLE THINGS


Poslední dobou vám až příliš často vyprávím o tom, co mám nejraději. Skoro by to vypadalo, že není nic, co bych neměla ráda (nemám ráda rozinky, vepřové, štiplavý hmyz, legíny - mám pokračovat?) Tentokrát si to ale nemůžu odpustit. Nebudu povídat o své lásce k overalům, ani o nevyzpytatelném vztahu s ohromnou sukní. Tentokrát chci být sdílná a vyprávět o mnohem menších věcičkách, které jsem si zamilovala. Naprosto jim propadám. Nutkavost pořídit si všechno z H&M Home. Další lapače prachu, za to překrásné. Odleskávající se ve slunečních paprscích dopadajících do mého pokoje, sídlíc na širokém parapetu nebo bílém nočním stolku. Konzervativnější a praktičtější z vás by si odfrkli. "Zbytečnost!" Ale ne. Vůbec ne. Tyhle zbytečnosti dělají můj domov krásnějším. A mám pro ně slabost.

-

Skleněný pohár využívám jako místo, kam mohu odkládat hodinky.  Dříve jsem je odkládala do hrnku, ale varianta poháru mi připadala mnohem stylovější a hlavně přehlednější. Když má králík troje hodinky, uvítá jakoukoliv přehlednější možnost, kam je ukládat.

Svícny na čajové svíčky jsem zaměnila za kalíšky na bižuterii. Mám pokoj v podkroví, a tak si nemohu příliš dovolit zacházet s otevřeným ohněm, i když jsou prý ty čajové svíčky bezpečné.. Svíček mám tedy v pokoji málo, a vždy jen ty ve vyšších sklenicích. Jako místo, kam mohu uložit všechny své prstýnky slouží tyhle svícny dobře.

Pastelové tácky mě zaujaly nejprve barvou, samozřejmě. Pastelové barvy miluji - příjemná změna od bílé a černé, které mám v šatníku asi nejvíce. Navíc tyhle tácky příjemně probarvily interiér pokoje, nábytek mám bílý. Vystavené na nočním stolku slouží jako místo k odkládání čehokoliv. Teď tedy parfémů a náhrdelníků..

Skleněné vázičky sice neposlouží jako vázy pro obrovské kytice, jsou opravdu miniaturní, ale čekám, až mi muž natrhá sedmikrásky! Jinak působí jako příjemný doplněk na mém pracovním stolu a také věřím, že mile poslouží, až budu fotit nějaké kosmetické produkty.

Zlatý květináč byl láskou na první pohled. Miluji kombinaci bílé a zlaté, jak jste mohli vidět i u několika outfitů.. A v interiéru je to zkrátka to samé. Jak je květináč sám o sobě hodně zdobený, musela jsem chvíli hledat, než jsem mu našla tu správnou rostlinku, aby dohromady vypadaly skvěle. Ještě že u mne přežívají jen kaktusy, tlustice a netřesky. Sláva těmhle rostlinám, žijí věčně! Nemají to se mnou jednoduché.






H&M Home.
Všechny popsané produkty najdete v Nákupní galerii Mysbek na Příkopech.
Kniha The Glamour of Italian Fashion jsem si přivezla z londýnského Victoria and Albert Museum.
Parfém - Parfumerie Fragonard z Paříže (víte kde se dá sehnat v Česku? pište! dík.)
Umělá kožešina, rostlina - Ikea
hodinky - Komono/freshlabels.cz
Všechna bižuterie - H&M


3 komentářů:

  1. super článek, mě tyhle zbytečnosti/nutnosti taky moc baví, zrovna mám o nich podobný článek, jen v mini vydání oproti tvému..:) jinak me asi nejvíc dostal ten pohar na hodinky! to je skvelý nápad!!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj článek se mi moc líbí! Je čas vyrazit na lov ve svém vlastním teritoriu, třeba něco také objevím! :)

      Vymazat
  2. Veľmi pekne to všetko vyzerá :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com