KRÁLÍKŮV MAC



Králičí holka se ráda parádí. Ale vždy tak, aby to nevypadalo prvoplánově. Když to aplikujeme na make-up, tak musí vždy vypadat přirozeně, tak jak ji matka příroda obdařila, s mírným zvýrazněním toho, co třeba zvýraznit je. Vždyť přece i ona si tak moc oblíbila všemi opěvovaný nude look! Když používá stíny, tak jen ty odstíny hnědé a béžové, když si zvýrazňuje obočí, tak jen o odstín tmavší, než má ona sama. Linky si nemaluje. Rtěnka? Tu jedině bez konturky!
Nejraději má MAC. Vždy jí tam poradí a přesně vědí, jaký odstín pudru je ten správný. Zatím má výbavu maličkou, ale bude se zvětšovat. Korunu po koruně si šetří na vysněnou paletku stínů a tvářenku! Alespoň prozatím tvářenku nahrazuje trochou matné rtěnky odstínu Mehr, která je jak na tváře, tak na rty tím pravým pro každý den!


make-up - Pro Longwear, MAC
pudr - Blot Powder, odstín Medium dark, MAC
rtěnka - matné Mac Ruby Woo, Viva Glam III, Mehr, vše MAC



4 komentářů:

  1. To je muj sen jednou vlastnit neco od MAC. Treba by mi to nakonec ani nevyhovovalo, ale ty jejich rtenky jsou uzasny :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si zatím zamilovala každičkou věc, kterou odtamtud mám! :)

      Vymazat
  2. Já zbožňuju jejich rtěnky! Vlastním od nich taky pudr, který je úžasně lehký a vypadá hodně přirozeně. A stejně jako ty, i já se snažím si šetřit na paletku stínů, už pomalu sepisuji ty, které bych si přála do ní vložit :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já si nemůžu zase vynachválit jejich minerální make-up, rozhodně stojí za investici. Nikdo by nepoznal, že na sobě nějaký mám a já sama ho vůbec necítím, vydrží celý den i bez pudrování. Všechny palce nahoru :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com