VOLAVKY

Znám odpověď na boj se špatným počasím. Neporoučím větru a dešti, ale vím, jak si nepěkný deštivý den zpříjemnit. Alespoň maličko. Vždy když je počasí ponuré, i já se cítím nesvá. Ráno z postele vyhlížím z okna a když vidím, že je obloha zatažená, i já se zahalím nejlépe do vytahaného svetru, vojenské parky a conversek. Špatnému počasí se svou uniformou poddám a smutné nálady se pro takový den už nezbavím. 
Ale když se ve mne probudí rysy superhrdiny z komiksu, oblékám se do něčeho, co oproti šedivé obloze září. Vítězem posledních klání je tohle kimono a kdybych byla superhrdinou, bylo by mým poznávacím znamením. Batman, Spiderman, Hulk a Králík, již brzy ve vašich kinech!
Kimono s ptáky, a jak jsem definovala, konkrétně s volavkami - a zoologové prominou, jestli se mýlím! Znáte to, něco opravdu dlouho hledáte a když už se skoro smíříte s tím, že to mít nebudete, najednou to na vás čeká na ramínku, poslední kus vaší velikosti, přichystaný přímo pro vás! Tak takhle to bylo s mým volavkokimonem. S růžovou protestuji proti šedi takových dnů, jako byl zrovna ten dnešní. Jak protestujete vy?








kimono, triko, kalhoty - H&M
hodinky - Komono
batoh - Playbag
boty - Zara


7 komentářů:

  1. Máš krásné a vtipné fotky. Jinak celý blog je úžasný a vždy se těším na nový článek.

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně super outfit! Na volavkoidní kimono jsem se v H&M taky dívala, je úžasný...no a o batůžku ani nemluvím :) Velký palec nahoru i za fotky :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji! Já si kimono jednou málem nechala utéct, vrátila jsem se pro něj a poslední a v mé velikosti čekalo ;)

      Vymazat
  3. po tom kimonu jsem pořád pokukovala, ale nakonec nekoupila, za to tobě moc sluší a s batohem super kombo!!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com