TIGER

Už jste to slyšeli, už jste to viděli? Konečně i Praha má svůj Tiger. Konečně, třeba po takovém Liberci, Budějovicích nebo Brně. Asi čekali na skvělé místo na Václavském náměstíTiger je obchod se vším možným i nemožným, buď ho milujete nebo nenávidíte. Pro mnohé cetkárna, pro jiné však místo s originálními produkty. Tak. A já se přidávám na stranu druhou, tu která Tiger neodmítá, na stranu, která ho nejspíš tiše zbožňuje.
Chci i vám ukázat, co jsem v tom pražském, nově otevřeném, před nedávnem pořídila. V první řadě jsem si z velikonoční (jarní?) kolekce odnesla králíky. Králičí blog.. králíci.. chápete, ne? A tak mám doma dva růžové a jednoho žlutého. Ten velký je navíc kasička. Já tedy nikdy kasičky nepoužívala, ale možná díky králíkovi začnu.
Mezi kancelářskými potřebami jsem si našla úžasné svorky. Neustále nějaké ztrácím, tak si tyhle budu hýčkat. Jsou tak velké, že je snad jen tak neztratím. Vždy jsem nacházela svorky ve tvaru srdíček, ale kola, ta tu ještě nebyla!
Tigeru vás to nutí k tomu, abyste si prošli úplně všechno. Já jsem díky tomu našla svícen ve tvaru lotosového květu. A to já můžu! Po tulipánech a hortenziích mé nejoblíbenější květy (informace pro pány)!


 malý růžový 30 korun, velký růžový a keramický žlutý 90 korun

svorky ve tvaru kola, 4 ks za 30 korun

svícen lotosový květ, 100 korun


Tiger najdete v Praze, Brně, Liberci a Českých Budějovicích. Navštivte stránky pro více informací a prohlédněte si produkty, které Tiger nabízí.

4 komentářů:

  1. ten zlaty kralicek je uplne bozi <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda do Tigeru chodím pro sešítky a masking tapes, kýčům se snažím vybýbat, ale občas mě nějaký nemine v daru od přátel a příbuzných :)

    OdpovědětVymazat
  3. No ti králíčci jsou krásní, i ten svícínek :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com