SUPERKRÁLÍK

Poslední měsíce jsou tak uspěchané. Vše je jak na kolotoči, nekonečný koloběh testů a zkoušení, drobných i docela zásadních životních zkoušek. Králíkovi jde z toho hlava kolem, klopí uši strachy, co dalšího příjde. Ale nezoufá. Každou novou výzvu přivítá, přijímá ji a zkouší, co dokáže. I když někdy do poslední chvíle vše odkládá, deadline svítí v zaplněném diáři, ale on pracuje pod tlakem nejlépe. Někdy si neumí srovnat priority, nebo spíš jeho priority jsou jinak stanovené než by měly být, a tak jde na důležitý test do školy nepřipraven. Protože zveřejnění nového článku bylo zkrátka důležitější než zdlouhavé studování vlivu somatotropinu a kortikoidů na lidské tělo. Avšak, s úsměvem na tváři odchází, hodnocení na popsaném papíře výborné. Neví jak to dělá. Vše mu krásně prochází, aniž by studování věnoval příliš času. A náramně si to užívá.
Nemá dostatek času. Jeden den tráví v Praze, vrací se pozdě k večeru a druhý den už sedí poslušně ve školní lavici. Jeho život je uspěchaný a nezastaví se, šest hodin spánku je pro něj známkou luxusu, ale on vytrvale jede naplno. Věřte mi, že to zvládne.
Třeba právě teď píše článek na cestě do Francie. Možná trochu zmateně přeskakuje a možná se ptáte, co že vám všemi těmi slovy chce říct. Jen vyčkejte. Zanedlouho vás zazásobí články ze země vína a kvalitní módy. Na několik dní se králík zasnaží být elegantním francouzským králíkem. Také vám co nevidět poví, jaká byla jeho první blogerská akce, na které dokonce i vařil. Jen vyčkejte, králík toho má pro vás spoustu.
Co byste možná jen vědět měli je to, že je teď bezmezně šťastný. Žije sice ve svém zběsilém tempu, ale po boku milovaného muže, skvělé rodiny, v okruhu přátel, na které se může spolehnout. Králíkovi nebrání nic v tom, aby se s vámi v nejbližších dnech o své zážitky podělil. Á demain! Nashle zítra!




 

kabát, šála, svetr - H&M
kabelka - Michael Kors
silonky - Calzedonia
sukně - Bershka

boty - Mango

9 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com