JARNÍ LUSH

Jaro je pro bílého králíka jako stvořené. Obchody se plní kýčovitými porcelánovými postavičkami králíků, v nejnevkusnějších výlohách ti chlupáči skotačí nejlépe na umělé trávě a s malovanými kraslicemi k tomu. Tak, to naštěstí není můj případ. A vůbec - kýč není to, o čem chci mluvit. Já bych chtěla povědět o tom, že třeba takový Lush má moc dobrý vkus na to, co je na jaře cool a fresh a prostě dobrý. Mezi Lush voňavými balistiky najdete totiž vyvoněného bílého králíka, trs mrkve a spoustu dalších jarních balistiků do koupele. Jaro v obchodech patří jednoznačně Lush! Alespoň králík doporučuje.
Koupelový balistik Granny Takes a Dip je prý pojmenována po písni od The Purple Gang. Ucítíte vůni zázvoru, pepře a citronu. Pro koupel to pravé!
Hoppity Poppity je velikonoční limitovka jako stvořená pro stylového bílého králíka. Obsahuje praskací prášek, tak už se nemůžu dočkat, až si na koupel najdu čas!




Granny Takes a Dip seženete za 139 korun, Hoppity Poppity za 99 korun a to v pražském Palladiu nebo na oficiálním eshopu Lush.

3 komentářů:

  1. juu usacci s bublinkami ♥
    Lush inak moc neoblubujem..verim ze kozmetika to moze byt dobra, ale moj nos nezvlada napor voni v tom obchode..nevydrzim tam zial ani 5 min..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pracovat bych tam nemohla a lidi co tam práci vezmou obdivuji, ale těch pět minut než si vše očichám vydržím :P

      Vymazat
  2. Já si třeba myslím, že lidé, co tam pracují, jsou stejně voňaví jako obchod. Kdybych nebyla mimopražská, minimálně bych tam zkusila poslat CV. :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com