H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE

Mám ji! Mám vysněnou sukni z kolekce H&M Conscious Exclusive. Už v kabince jsem skákala radostí, že jsem ulovila svou velikost a o pár minut později mě nadšení nepřešlo ani poté, co jsem značně ulehčila svému kontu. Myslím, že budu po několik týdnů žít z energie vesmíru, protože ani na ten suchý chleba nebudu mít. To ale nic nemění na mém neskrývaném nadšení poté, co jsem si svou sukni vybojovala - ale o tom snad jindy..
H&M Conscious, to je udržitelná móda, snaha upozornit společnost na dopad módy na životní prostředí. V kolekcích najdete oblečení z recyklovaných materiálů a bio látek. Takových kousků mám ve skříni mnoho, ale pak tu máme kolekci H&M Conscious Exclusive slibující luxus a udržitelnost v jednom. Kolekce, na kterou se mnohdy stojí i fronty a dost možná všichni kterým značka H&M není lhostejná očekávají, jaká bude ta nadcházející kolekce. Celou si ji můžete prohlédnout tady a tady - mimochodem Olivia Wilde je v této kolekci fantastická, jak jinak!
Má sukně je také překrásná. Poněkud nevyužitelná. Ale to jí na kráse neubírá. Zatím se v ní válím v posteli. Užívám si ji plánuji, kam si ji obléknu. Ono takových možností moc není - protože co kdybych si ji venku zničila?! co kdyby.. - ale co nevidět její čas přijde a já už se nemůžu dočkat..








sukně - H&M Conscious Exclusive
bižuterie, triko - H&M
hodinky - Komono,
(freshlabels.cz)


6 komentářů:

  1. Nádhera! Já obdivuju ty šaty...mají takový retro nádech,to je něco pro mě. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky. Moc ti ti sluší. Ta sukně je úžasná.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta sukně je super, viděla jsem ji ve výloze v Miláně minulý týden a všechny kousky z kolekce se mi líbily (hlavně dvoje šaty)! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. perfektní fotky a sukně je vážně nádherná!!! Snad budeš mít těch příležitostí co nejvíc!!:)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com