SALLY HANSEN MIRACLE GEL


Něco málo o svých nehtech jsem už pověděla. Půl roku jsem měla gelové nehty, bylo to krásné, nenáročné, praktické. O nehty jsem se vůbec nestarala, jednou za tři týdny jsem zašla do salonu, dvě hodiny o sebe nechala pečovat, po zbytek měsíce jsem měla vystaráno. Klasické laky jsem dala do krabičky a schovala do nejzazšího místa skříňky v koupelně. Možná se na ně prášilo, ale co hlavně, když jsem se k nim po půl roce vrátila, ve snaze sáhnout po svém oblíbeném, zatuhly. Stala se z nich naprosto nepoužitelná tahající se hmota, ze které bych těžko něco vykouzlila. Ten fakt, že se všechny lahvičky kdysi oblíbených laků staly nepoužitelnými, jsem využila jako záminku pro návštěvu drogerie.
O tři barevné lahvičky později jsem se z drogerie dostala domů, o pár stovek lehčí, ale šťastnější. Mnohem. Protože mé polámané obroušené nehty si to po půl roce těch gelových zasloužily. A tak se má sbírka rozrostla..



Sally Hansen Miracle Gel je skvost na trhu. Moderní odstíny, výběr toho nejlepšího. Slibuje krásné gelové nehty jako ze salonu. Bez UV lampy, za pomoci pouhého denního světla. Nanesete dvě vrstvy Miracle Gelu, necháte zaschnout. Vrstva Top Coat a jste hotovi. Zasychá rychle, bez dlouhého čekání. Perfektně kryje. 
Neočekávejte béčkový lak, kterému ani pět vrstev nestačí. Snadno se roztírá - díky širšímu štětečku nepřetáhnete linii, kterou chcete vykreslit, aplikace je rychlá a jednoduchá. Za mne jedno velké plus, protože já bych se s ním jinak patlala do nekonečna. 
Naopak mínus vidím v tom, že gel nevydrží tak dlouho, jak výrobce slibuje. Výdrž je sice spolehlivější než u obvyklých laků, na které jsem byla zvyklá z dřívějška, ale stejně neuniknu lakování jednou za čtyři až pět dní. Jsem asi ale příliš náročná - jsem člověk co ze všeho nejraději tvoří rukama, a tak mám lak do tří dnů místy popraskaný. Úděl člověka se slabými ohýbajícími se nehty. A tak, možná že až se naučím nezapomínat při lakování na zas jiný zázrak od Sally Hansen, tak Miracle Gel zázrakem opravdu bude. Prozatím zázrak jen pro vás, které máte zdravé a pevné nehty a gel se na nich udrží i týden a déle.. 
U Miracle Gelu ještě dlouho vydržím. Za ty krásné nehty to stojí. Málokterý lak dokáže vytvořit takový lesk. A ty barvy! 



Z odstínů jsem nadšená. Jsem na to trochu náročná, barvu laku bych si nejraději namíchala sama, když to v drogerce vidím. Žádné třpytky, křiklavé tóny. Na ty mám náladu jen málokdy. Sally Hansen má ale řešení i pro mne, a tak ty tři barevné lahvičky se kterými jsem odešla z drogerie ladně hrály pastelovými odstíny. 

Bílá jednoduchost. 
odstín Get Mod

Příprava na jaro s růžovou.
odstín Throwing Shade

Na vlně barev králičího blogu s mintovou.
odstín B Girl


Pro vytvoření manikúry potřebujete, jak už jsem zmínila, také Miracle Gel Top Coat. Žádné strachy z černé lahvičky, Top Coat je čirý. Lahvička je černá proto, že speciální složení laku nesmí přijít do kontaktu se světlem, díky fotoiniciátoru na světle rychle zasychá. Je tekutější než spodní barevný lak, aplikace je jednoduchá také díky širšímu štětečku. Zasychá opravdu rychle.


Lak z nehtů odstraníte během chvíle pomocí obyčejného odlakovače (takže i jiné odlakovače než jen ty od Sally Hansen jsou efektivní). Sice se vám to odlakování trochu prodlouží, drží pěkně, ale to se od takového laku dá očekávat.



K dostání je 23 odstínů za 289 korun, v drogerii Dm seženete i výhodné balení Miracle Gel a Miracle Top Coat za 399 korun.

3 komentářů:

  1. Na věrohodnou recenzi těchto laků jsem čekala docela dlouho, vzhledem k jejich ceně jsem se nechtěla do testování sama pouštět. Teď vím, čím si udělám radost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už jsem si je taky koupila a jsem opravdu spokojená vydrží mi týden pak odlakuju a změním barvu mám jich osm.

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com