HURÁ NA HORY!

Někdy máte velké štěstí na lidi. Některá setkání jsou příjemná méně, některá více. A my jsme zažili setkání nejpříjemnější. Potkáte někdy lidi, kteří na vás působí tak dobře, okouzlí vás první setkání tak, že hned víte že to nebude setkání poslední. My jsme takhle seděli v restauraci, já a můj nejmilejší, Šárka a Lída, bavili jsme se hodiny, i když jsme se někteří viděli úplně prvně. Původně jsme se chtěli domluvit jen na jediném focení. 

O dva měsíce později jsme tady. Vstávali jsme brzo, nezvykle brzo na to, že jsme po celý večer chodili po akcích a chtěli stihnout nemožné. Naspali jsme málo a stihli ještě nafotit můj článek o vaření (můžu to tak nazvat?) Ospalej a neupravenej králík. Zkrátka, měli jsme toho moc. Všechno z nás opadlo ve chvíli, kdy před domem zastavila obrovská červená dodávka. Myslím, že v tu chvíli bylo víc než jisté, že z města kde už rostou první sněženky se vracíme do zasněžených hor. 
Lída modelkovala. Zdenička Lídě udělala make-up, Šárka fotila, já vybírala oblečení, můj muž natáčel. Všichni jsme se trochu podělili na jednom hezkém focení. Nikdo z nás neumrznul, i když Lída běhala ve sněhu jen v šatech. Dám vědět víc, až bude čas! 

Věneček co mám ve vlasech jsme na poslední chvíli připravovaly se Šárkou. Jednoduše, umělé květiny nejsou to pravé. Po celém našem focení jsem si s ním hrála, zkoušela si ho, a tak vznikly takové fotky! 





foto: sharkafoto.cz

1 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com