CHCEŠ NANUKA?

Dobrá, musím uznat, že s tímhle jsem se trochu sekla. Tím myslím časově. Že my se ještě schováváme za pletené šály, kabáty zapínáme až ke krku a letní kecky máme ještě hluboko ve skříni. Že zkrátka mé nanuky jsou tu o pár měsíců dřív, než by měly být. Ale! Proč si nevychutnat nanuka večer u filmu, nebo (v ještě lepším případě) jich připravit víc a rozdělit se o ně? Na nanuky je vždy správný čas! 
A na ty mé obzvlášť. Jsou tak jednoduché, že to zvládne kdokoliv. Potřebujete jen libovolné ovoce (podle toho, co máte nejraději), já použila mango, borůvky a maliny. Chcete-li, aby nanuky byly barevnou pastvou pro oči, vsaďte na maliny, vypadají opravdu nejlépe. Do nádoby dáte ovoce, med, kokosový nápoj Alpro, pro ještě výraznější chuť kokosu přidejte i najemno nastrouhaný. Rozmixujte, vzniklou směs nalijte do formiček, nechte pořádně vychladit. Olalá! Jste připraveni na léto. Nebo alespoň na ten večer u filmu..





Mangová zmrzlina



Borůvková zmrzlina



Malinová zmrzlina









Kdo chce vidět můj první pokus o přípravu jídla, podívá se sem. Stejně tak jako v prvním článku jsem využila produktů od Alpro, které jsem díky těmto stránkám mohla vyzkoušet.


2 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com