TY TAM NOSÍŠ OBÝVÁK?

Ty dny, kdy je od rána do večera šero jsou tak demotivující. Nemám náladu na nic, jdu do školy (je tma), odsedím si pár hodin v lavici, odejdu ze školy (je tma), učím se, jdu spát. Asi to tak má každý student, zvlášť před pololetím. A to všudypřítomné šero a mraky, to je k nevydržení. Jednoduše se nemůžu dočkat léta - to ožívám. Vydávám se na cesty a objevuji. Nesetrvávám na jednom místě. Teď mám zimní spánek, dá-li se to tak říct. 
O víkendu konečně trocha slunce. Dokonce i trochu hřálo. Vzala jsem v šatníku tenký podzimní kabát a vyrazila ven. Jasně že v těch mrazech to není záležitost na celý den, ale proč alespoň pár okamžiků nevyužít. Ten kabát je z H&M. Pamatujete na tu kolekci, ve které se na nás z plakátů dívala mladičká modelka Daphne Groeneveld? Tak přesně z téhle kolekce je. Moc ho nenosím, ale s tímhle novým trikem z Manga jsem ho jednoduše musela sladit.
To triko je jedním z mála úlovků z povánočních slev. Nevím jestli jsem šla do obchodů pozdě nebo příliš brzy, ale vše bylo přebrané a co bylo pěkné, to bylo za plnou cenu (takže si vybavte třeba plnou cenu kabátu ze Zary). Za to triko jsem ale ráda. Je to takový ten kus oblečení, který oživí černý outfit, když jste leniví něco vymýšlet. A je z takové té látky, co drží tvar - něco jako neopren. Dlouho jsem se všech těch neoprenových sukní a topů bála, ale změnila jsem názor.
Psaníčko mám z H&M. Našla jsem ho v oddělení, kterému s úsměvem přezdívám blogerské. To proto, že tam mají často tak originální/neobvyklé/nenositelné kousky, že si je koupí vážně jen blogeři. Zrovna ta kabelka byla jedním z minimalističtějších kousků, ale když jsem si ji vzala k dlouhým večerním šatům na maloměstský ples, zeptala se mě jedna slečna, jestli v ní nenosím i obývák. No jo. Velká je, výrazná je, ale v záplavě malých černých psaníček nezapadne. Tak.









kabát, psaníčko - H&M
hodinky - Komono
kalhoty - Bershka
lodičky - M&S
triko - Mango


3 komentářů:

  1. I já jsem teď v jakémsi zimním spánku. Ale jakmile trochu vysvitne sluníčko, varážím ven. Alespoň na chvíli si představit, že už je jaro :).

    Mimochodem, to tričko je opravdu krásné!

    OdpovědětVymazat
  2. To psaníčko je moc hezké a velmi originální! :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com