TO NEJLEPŠÍ

I kdyby venku byla sněhová vánice, bouřka nebo letní noc, i kdybych přišla z party ve čtyři ráno a  únavou bych padala, jedno musím udělat - alespoň když mluvíme o péči o tělo. Nikdy bych nešla spát neodlíčená (a to i v případě vyjmenovaných situací!) Myslím si, že to jak se starám o svou pleť teď, se na ní odvrátí za deset, dvacet, (bože) třicet let... a proto stojí za to se o ni starat co nejlépe. Takže jsem před pár měsíci vypotřebovala levné produkty z drogerie (které byly moc mastné, jiné zas vysoušely příliš, ty další nešly rozmazat), zkusila lékárnu a pořídila si věci od Biodermy a La Roche-Posay. A jen tak měnit nebudu. Spousty spokojených zákaznic ať jsou mi svědky!
A tak bych vás tímto ráda inspirovala, pokud ještě v kosmetickém světě hledáte to pravé ořechové. 



Čistá a zdravá pleť je základ, a pokud budete denně odličovat, čistit, čistit a čistit, tak jste na správné cestě. Rozhodovala jsem se mezi řadou Bioderma Sensibio a Bioderma Sébium. Produkty Sensibio jsou zejména pro hodně citlivou pleť, Sébium pro lehce mastnou. Nevýhodou je cena produktů, ale když kupujete velké balení, cena se o něco málo zvýhodňuje.



 Zázrak jménem Effaclar Duo od La Roche-Posay. Vše co potřebujete v jedné malé tubičce. Stahuje póry, je proti pigmentačním skvrnám a proti mastné pleti, zmatňuje, je vhodný pro pleť se sklony k akné. Rychle se vstřebává a není mastný. Někdy ho používám i pod make-up.



Čistící pěnový gel bez mýdla Effaclar, také od La Roche-Posay. Narazila jsem na něj náhodou, když jsem si šla koupit Effaclar Duo, ke kterému byl za zvýhodněnou cenu i čistící gel. Je vhodný pro citlivou pokožku, odstraňuje přebytečný maz, zklidňuje. Střídám ho s odličovací vodou od Biodermy.




3 komentářů:

  1. čistící gel Effaclar používám spolu s krémem Effaclar Duo asi týden, a přesne jako ty to střídám s micelárkou od Biodermy. Moje plet je momentalne v hroznem stavu, akne komplet na tvarich a krku.. tak snad mi tyto výrobky pomuzou, je to tak nejak posledni nadeje, protoze uz vazne nevim, co delam spatne :D:/ v puberte uz taky nejsem a akne se ne a ne zbavit ...

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  2. Já bohužel s Biodermou ani s produkty, které jsi zmiňovala, zkušenost nemám. Co se ale týče čištění obličeje, mám doma bez mála tak 10 produktů, které různě střídám. Většina je od Yves Rocher, jehož výrobky mi možná i více než vyhovují. Možná je to tím, že pleť mám takřka bezproblémovou, až sem tam na nějaký ten pupínek, který ale do týdne zmizí.

    OdpovědětVymazat
  3. parádní fotky! Mě nejvíc zlepšil pleť clarisonic.
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com