KRÁLÍK PARÁDNÍK

Králík má unavené nožky a ještě unavenější mysl. Poslední týden, možná čtrnáct dní, s ním není příliš řeč. Volné chvíle nemá a spát chodí pozdě po půlnoci. Unavený králík. 
Unavená já. Konečně jsem se dala do své absolventské práce v umělecké škole. Zakončila jsem pololetí dá se říct obstojně. Stanovila jsem si cíl udělat mezinárodní zkoušky ze španělštiny a hned po první hodině přípravek jsem si také uvědomila, že to není tak lehké, jak vypadá. Viděla jsem operu a příliš si z ní neodnesla. Spousta věcí v pár krátkých dnech.
Měla jsem noční telefonát. Krásný, protože můj nejmilovanější se smál a všechny mé dosavadní problémy zparodoval. Tak, jak to umí jen on. Ale vzápětí mi vynadal, a vynadal mi moc. Protože králík už týden nevydal žádný článek.
A tak králík sklopil uši, dopil třetí kafe a dopsal rozepsaný článek. O tom jak se nerad parádí, ale když jde o Pandoru, dá si říct.



Králík se nerad příliš parádí, o tom už jste možná slyšeli. Zvlášť když jde o šperky. Jenomže pak je tu Pandora a náramky, které si sami vytvoříte podle svých představ. Heslo "Váš příběh. Váš design." sice už nemá takový význam jako dříve, za poslední rok se Pandora rozšířila tak moc, že nehledě na to z kolika korálků máte na výběr, ztrácejí náramky na originalitě. Jenomže králík si náramek pořídil ještě v době, kdy jediný jemu známý obchod byl Na Příkopech a potkat někoho s náramkem odtamtud bylo skoro nemožné. I přes to že náramek už není tak originální jak býval, je králíkovým nejoblíbenějším šperkem. Dost možná i jediným.
Nejdřív jsem náramek ladila do růžové, pak jsem začala s univerzálnější bílou. Jestliže mezi korálky hledáte kousek toho mého příběhu, klidně vám něco málo povím. Korálky které vyjadřují kolika cizím jazykům se učím. Jeden korálek s maskou za absolvování v umělecké škole, jeden od mé nejmilejší kamarádky k osmnáctinám a sposta dalších. Baví mě ale nosit klidně i samotný náramek bez jediného korálku - už sám o sobě je pěkný. 




Tenhle náramek je přesně to pravé pro mé líné dny (tím myslím ty školní dny, kdy jsem líná se lépe oblékat, protože ve škole to stejně nikdo neocení). Kožená šňůrka a bílý korále. K svetru, upnutým kalhotám a kabátu. Hravější a méně formální, než stříbrný náramek. 



Pandora se vůbec nespecializuje jen na náramky a korálky, jak to může na první pohled vypadat. Není to dávno, co svou nabídku rozšířili i o prstýnky a náušnice. Opět v myšlence toho, že vše musí být kombinovatelné tak, aby si šperk mohla majitelka přizpůsobit podle svého. A tak si můžete sestavit vlastní náušnice, náhrdelník, nebo nosit víc tenkých prstýnků. Já mám raději jednodušší a menší prstýnky - jsou praktické, nikde nic netrčí a můžete s tím normálně fungovat bez pocitu, že na ruce máte balvan. Ale když jsem uviděla ten prstýnek s květinami, který mi tak moc připomínal ty dětské prstýnky z pouti, byl jasnou volbou.



Pandora pravidelně vydává katalogy, ve kterých najdete celou nabídku. Ta je sice obměňována, ale nejoblíbenější kousky zůstávají a vždy přichází s něčím novým. Takže jestli šperky od Pandory neznáte, zajděte si do obchodu třeba jen pro katalog, který si můžete prohlédnout pohodlně doma a podle toho se rozhodnout. Jen musím říct, že třeba u skleněných korálků barva v katalogu na fotce a barva v reálu poměrně liší, obzvláště u těch skleněných je vidět, že každý kousek je unikát. Takže si korálky dobře prohlédněte ještě před tím, než si je necháte zabalit do krabičky. :)


Můžete se také zaregistrovat do klubu Pandora, přihlašujete se tím také k odběru newsletteru. To může být někdy užitečné, protože vám nabízejí i slevy nebo výhodné nabídky, a to vše vám přijde rovnou do mailu.



2 komentářů:

  1. To je krása! Já se ke koupi prvního pandora náramku už nějakou dobu chystám, ale pořád vybírám první korálek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě se zajdi podívat do Pandory a požádej obsluhu o katalog. je tam opravdu spousta korálků a jeden zkrátka musí být ten pravý! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com