HEY, SISTERS

Slečna postávala u vitríny, snažila se pozdržet obsluhu. "Musím zavolat přítelovi, jaké chlebíčky máte, necháme si je zabalit." Ať už chcete udělat radost sobě nebo přítelovi, zajděte do Sisters.
Chlebíčky, všudypřítomné na rodinných oslavách, v tradičních lahůdkářstvích nebo u babičky v lednici. Jedno je jasné - vůbec je nevyhledávám. Jsou taková nutnost, kterou mi všude nabízí a já je sním jen při největším hladu. Děsí mě na nich ta kyselá okurka, majonéza a salám. Brrr. Jenomže ony vždy byly a budou neodmyslitelnou součástí oslav.
Ale chlebíčky jdou připravovat i jinak. Tak nějak čestvě. Chutně. Zdravě. Mňam. Žádná kyselá okurka a už vůbec ne ta podivná majonéza. Chci říct, že takové chlebíčky dokážou vyrobit v Sisters. Tradiční české chlebíčky v novém, odlehčeném stylu.
Samozřejmě největším tahákem je už samotný vzhled interiéru, který vidíte přímo z ulice, prosklenou výlohou, a tak se dlouho nevydržíte dívat ostatním do talířů a raději zajdete chlebíček vyzkoušet sami. Kromě chlebíčků vám nabídnou i polévku podle denní nabídky (kterou jsem tedy nevyzkoušela, měli zrovna zelňačku, fňůů). Ale do Sisters se chodí hlavně na chlebíčky. Můžu vám doporučit krevetový s vajíčky a estragonovou majonézou. Měla jsem také s tatarákem, ale na mne byl málo ochucený, tak raději vyzkoušejte tatarák v sousedním řeznictví Naše maso a dochuťte si ho dle svého (já vůbec nejsem masová, ale tam, tam jo!) Jinak si myslím, že v Sisters mají chlebíček pro každého. Tolik různých druhů, tolik chutí, to si musí vybrat každý. Kdo by přece jen chtěl ten svůj tradiční i s kyselou okurkou, někde se v nabídce také najde. Seznam chlebíčků najdete tady.
Co se týče kávy, kterou ochutnávám snad v každém podniku, mají ji opravdu dobrou. Tedy, ne že bych se v tom vyznala, ale poznám dobrou kávu od špatné - a tady si ji dát můžete.
Nechoďte na chlebíček v době oběda. Raději dopoledne. Mohla by vás totiž překvapit fronta a nedostatek míst k sezení (v tak malém podniku jich vážně moc není). 

Sisters najdete v Gurmet pasáži Dlouhá, v Dlouhé 39.

 










3 komentářů:

  1. to vyzerá fakt chutne :3 :)

    http://victoriamerlot.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. V Sisters jsem ještě nebyla, ale občas zajdeme s přítelem na tataráček nebo burger právě do Naše Maso, kde je to vážně báječný. Hrozně mě baví jejich koncept. Vážně paráda!:)
    Jinak máš vážně super blog! :)

    www.rinakrois.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už brzo právě o tataráku z Naše maso napíšu, tak sleduj :) tentokrát bylo plno, a tak jsme zašli vyzkoušet chlebíček a vůbec nelituju! :) Díky :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com