HAPPY NEW YEAR

Přiznejme si to -  nejsem dobrá v psaní motivačních textů o tom, jak byl tenhle rok skvělý (a že ten další může být ještě lepší díky vašemu odhodlání to změnit, bla bla). Vůbec nechci mluvit o tom, jak po Vánocích zhubnout do letní sezóny nebo o lepších začátcích, které nás čekají hned po odchodu starého roku. Ale zamyslet se nad rokem, který dneškem končí, to se mi zdá jako dobré téma.
Rok 2014 je pro mne něčím osobním. Byl zlomem, kdy jsem si řekla, že můj život takhle dál nemůže pokračovat. Že musím začít žít. Možná mě to stálo pár dobrých známek ve škole a o trochu víc peněz za cestování, ale když se ohlédnu zpět, můžu říct jediné. Stálo to za to. Potkala jsem spoustu inspirativních a kreativních lidí. Dokázala jsem spoustu věcí, ve kterých bych si dříve nevěřila. Založila jsem si blog a začala s tímhle vším, co tady vidíte. Ujistila jsem se v tom, že mé nejmilejší kamarádky jsou ty, které jsou tu se mnou už léta (vlastně už od školky). Že ve všem se můžu obrátit na svou rodinu. A s mužem, se kterým jsem se první den minulého roku setkala prvně ten rok i zakončuji. Byl to rok životních zkušeností, ve kterých jsem (myslím) obstála.


Nevím, kde teď jste. Možná jste na skvělé party v klubu obklopeni zábavnými lidmi a popíjíte sekt. Možná jste taky někde na docela jiné party v garáži a pijete levné víno. Třeba jste už ze své party přišli, nebo jste na žádnou ani z domu neodešli a trávili poslední minuty uplynulého roku doma. Ale jediné, co vám chci říct je to, že vám všem přeju do nového roku co nejvíc štěstí. Myslím ty výbuchy štěstí, kdy vám div netečou slzy z toho, jak jste šťastní. Nebo to štěstí, kdy si jen užíváte přítomnosti. Jakýkoliv druh štěstí.



PS: Děkuju. Díky vám zakončuju tenhle rok s dvaceti tisíci shlédnutí mého blogu!

6 komentářů:

  1. Krásný článek. Taky Ti přeji všechno nejlepší do nového roku :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  2. Do nového roku přej tobě i tvému blogu spoustu krásných fotek, inspirativních článků a kopu čtenářů. Tvůj blog je pro mě rozhodně jedním z nejlepších objevů minulého roku :). Tak ať se tu vídáme i v tomhle novém :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Klér!
      Mockrát Ti děkuji - to co píšeš mě moc potěšilo. V dalším roce se můžeš těšit na spoustu nových věcí (gif v článku je jen malá ochutnávka toho, co teprve bude!).. Nové fotky, outfity, cestování, akce.. Bude toho spousta!

      Vymazat
  3. Ako si na začiatku napísala, že nevieš a nechceš písať motivačný text, tak opak sa stal pravdou. Zasiahol ma nečakaným spôsobom, ale to je dobre. Bolo to krátke, ale výstižné. Takže vďaka za pripomienku, že na prvom mieste by mal byť náš život, taký, aby sme sa cítili fajn.
    Prajem veľa inšpirácii na blogu v roku 2015 a veľa skvelých čitateľov.

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com