ECOTOOLS.

Štětce jsem doteď nepoužívala. Na mou duši, na králičí uši, přísahám. Zkrátka a dobře jsem měla pocit, že něco jako štětce není třeba, že se přece zas tolik nemaluji na to, abych je potřebovala. Inu, to jsem se spletla. 
A tak jsem začala používat štětce, rovnou spojila síly s ecotools a vrhla se do toho po hlavě. Se štětci zjišťuji, že highlighter nemusí na tváři vypadat tak, jako kdybych se ráno vykoupala ve třpytkách. Že mé líčení může vypadat přirozeně a nenuceně. Zjišťuju, že nemusím mít ruce od makeupu a nemusím si o ně ráno ušpinit tu čistou košili, kterou jsem si právě oblékla a včera pracně vyžehlila. Se štětci je najednou můj dennodenní líčící rituál o mnoho snazší.

Navíc ecotools štětce mají všechno, co si eko a bio a fair a vegan nadšenec může přát... nebo ne?
štětce jsou vyrobeny z přírodních materiálů, rukojeť štětce je vyrobena z bambusu, rychle rostoucí dřeviny
kovová část štětce je vyrobena z recyklovaných hliníkových nádob
štětinky štětců jsou vyrobeny z taklonu, jsou tedy veganské
respektují udržitelnost spojením všeho zmíněného


Štětec na bronzer je prosím pěkně sice možná malý krok pro lidstvo, ale ohromný pro Nikol. Mám pocit že jsem objevila Ameriku. Obdivovala jsem editorialy v časopisech, odkud na mne koukaly modelky s dokonale se lesknoucí pletí. Modelky, které byly namalované tak akorát aby to vypadalo, že se tak zrovna probudily... Když jsem se snažila docílit přirozeného líčení s bronzerem nebo highlighterem, vždy to dopadlo katastrofálně. A víte proč? No jasně... Já je vždy nanášela rukama. Nikdy mě nenapadlo, že bych na takové líčení mohla použít štětec. A tak jsem objevila Ameriku v podobě štětce na bronzer, který používám na highlighter.

Štětec na pudr. Hustý štětec na pudr, se kterým bude vaše líčení vypadat přirozeně a svěže. Je tak jemňoučký, že se postará o jakékoliv zbytečné nánosy pudru, které na tváři  n e c h c e m e.

Štětec na tvářenku používám méně než ostatní štětce – zkrátka a dobře proto, že tvářenku skoro nenosím. Mám neustále pocit, že se mi červenají tváře – a to ne jen tak od přírody, ale kdykoliv se směju. Však to znáte. A v líčení upřednostňuji zkrátka a dobře to, co mé červenající se tváře spíš schová, než aby je ještě zvýraznilo.

Pěnové houbičky. Houbičky byly před nedávnem velký hit a pamatuji si, že jsem tu svou odložila jen proto, že i po důkladném několikrát opakovaném mytí jsem ji nedokázala dokonale vyčistit. U těchto tomu je zrovna tak – a já si na čistá malovátka potrpím, tak chápejte, že tohle je pro mne nepříjemná záležitost. Každopádně spíš než na makeup ji používám na finální dokončení a zapracování makeupu, takže houbičky tolik neumažu a myslím, že na takovýhle final touch jsou ještě lepší, než na samotný makeup.

Pěnový štětec. Obdoba pěnových houbiček, jen s bambusovou násadkou. Nemáte tak ruce od makeupu a s houbičkou manipulujete stejně tak jako se štětcem.

Šampón na čištění štětců udržuje mé štětce všechny čisté. Snažím se čištit co nejčastěji to jde, klidně i každé dva týdny, někdy déle, někdy častěji.

Štětec na bronzer.


Štětec na tvářenku a štětec na pudr.


Všechny štětce jsou k dostání v drogeriích dm a Teta.

in collaboration with Ecotools

1 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com