GROWING UP.

Za pár málo dní můj věk z krásných dvaceti nabyde zas o rok více (zamáčknu slzu a přijímám tento nezměnitelný fakt). V Americe to ze mne dělá tvora pití alkoholu způsobilého a ani u nás z toho příliš plusů neplyne, pokud zrovinka nechcete býti poslancem a zachraňovat (politický) svět. Rok co rok věřím, že s přibývajícími léty budu moudřejší a rozumnější, že budu vědět kým chci být a co v životě dělat a že po tom světě budu kráčet (sebe)jistěji. Věřím taky, že s přibývajícími léty ubyde starostí, nejistot, katastrof, válek a sporů, věčnýho akné a nesmyslných přání (momentálně si přeju svatbu ve vile Tugendhat a smečku zachráněných útulkáčů, o které bych se mohla starat), přibyde pravých přátelství, koťátek, štěňátek, životních jistot a budeme o krok blíže světovému míru. Nejspíš všechny ty malé i velké věci nesrovnají jeden dva roky a já budu i nadále po světě chodit a tropit hlouposti jak malá, chybovat a učit se, ale jsem blíž a blíž svému dospělému já. A až k tomu svému dospělému já jednou dospěju, pravděpodobně si ani tehdy nebudu připadat dostatečně dospělá.

P.S.: Za dospělý krok považuji to, že jsem si pořídila kabelku.
P.P.S.: Dobrá, dobrá... Popravdě je to batoh, co se dá nosit jako kabelka. Ještě nejsem připravená dospět. 


I wear
my new ALEXMONHART city bag from Freshlabels
Komono sunnies and watch from Freshlabels
Native Youth pants from Freshlabels
favourite H&M summer striped shirt
very very old shoes from Zara

8 komentářů:

  1. Ahoj, krásný upřímný článek. Ty kalhot jsou skvělé. Miluji culottes a tyhle jsou top! V jednom starším článku jsi zmínila, že teď nakupuješ knížky v antikvariátu. Nemáš tip na nějaký dobrý antikvariát/y :-)?
    Kristina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kristi, děkuju za komentář. já chodím jen a pouze do jednoho a toho samého antikvariátu ve Spálené, Antikvariát Aurora. je hodně známý a knížky se často obměňují. :)

      Vymazat
  2. nádherný fotky, fakt! ten outfit a ta zelená, ach! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Není to můj vkus, ale na tobě to vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný a výstižný článek! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Čím jsem starší, tím více si uvědomuji, jak toho stále málo vím :D.
    Jsi skvělá. Svá :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com