TEA TIME.

Jaký je váš ranní rituál? Je to budíček před sedmou a chvilka na čtením těsně před tím, než budete muset opravdu vstát? Ranní jóga? Ovesná kaše s ovocem a ořechy? Káva nebo čaj? A nebo je to všechno úplně jinak a vy vstáváte na poslední chvilku, nestíháte a na nějaké snídání snad ani nemáte pomyšlení?
Kupodivu já to mám tak, že když opravdu musím vstávat, nechce se mi a odkládám jeden budík za druhým, až pak nestíhám a připravuji se za běhu. Naopak když vstávat nemusím a chci, je na pořadu dne ranní pozdrav slunci, pomalá snídaně, šálek čaje a někdy i těch pár stran rozečtené knihy. 
Když mluvím o těch ranních rituálech, dnes mám pro vás jednu krásnou milou věc. Nebudu vás déle napínat! S Biorganicou jsme si pro vás připravili soutěž! O něco, co jistě každý z vás využije a milerád si vychutná. Já vím, fotky mluví za vše a vy jste to jistě uhádli, ale aby bylo jasno, zasoutěžíme si o Teatox čaje a krásnou skleněnou termosku k nim. Já si čaj vychutnávám ráno k snídani i večer u knížky a dá se říct, že je mým drobným každodenním rituálem a začíná s ním můj den. A co mne zajímá, vážení, je to, co je tím ranním rituálem vaším? 
Povězte mi to v komentáři. Připojte svůj email. A já přesně za týden v pátek soutěž ukončím a vyberu jednoho vítěze, který sadu dvou čajů a termosku získá! Přeju hodně štěstí!


Čaje Teatox nejen dobře chutnají, mají i blahodárné účinky. V první řadě, Teatox pracuje s čistě přírodními ingrediencemi v bio kvalitě. Jednotlivé čaje se zaměřují například na zklidnění těla a dodání regenerace, nebo naopak poskytují energii unavenému tělu. Co se mi líbí moc je fakt, že Teatox vychází z myšlenky, že krása, lidské zdraví a vnitřní spokojenost vycházejí z vzájemné harmonie těla, mysli a duše. Já jsem pro vás vybrala čtrnáctidenní kúru Skinny Teatox, který má širší účinky na tělo - pomůže máte-li problémy s pletí, nebo když vám chybí vitalita. A jak název napovídá, prý pomáhá i s nadváhou. Já Skinny Teatox piju, ale rozhodně ne pravidelně tak, jak bych měla. Ono totiž úplně stačí, když si ten čaj chcete vychutnat... je zkrátka sám o sobě moc dobrý!











VÝHERCE
Králík vylosoval výherce a je jím Lucy V. 


28 komentářů:

  1. Ahoj, zapnu hudbu, zapnu kávovar a vypnu mozek. Pro mě ideální rituál, hehe.
    denisa.svecovaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mym rannim ritualem je momentalne zaopatreni mych dvou deti...nakojit,nakrmit,prebalit,prevlict...
    Ale co si kazde rano neodpustim je zapnout kovici a uvarit si caj a k tomu si dat vzdy nejakou dobrou buchtu ci kolac.To me vzdy nakopne a i kdyby mi deti lozily po hlave, tento ritual si vzit nenecham😃
    Katerina.Alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, tak to je parádní soutěž, zrovna ranní rituály jsou pro mě moc důležité :) ráno začínám tím, že se mnou vyběhnou dvě mé kočky z ložnice - dám jim snídani a sobě dopřeji oil pulling s kokosovým olejem (aspoň na deset minut). u toho si dávám ranní krémovou masku z Havníkovy apothéky, zalévám horkou vodou hrníček s citronem a chystám si hudbu a jogamatku na ranní pozdrav slunci - dalších deset minut po ranní olejové očiště. V období velikonočního půstu jsem si na cestu do práce lakem ještě uvařila ovesnou kaši (teď už i jiné varianty snídaně) a hurá začít nový den v práci. Přes víkend dlouze snídám cokoliv, co mám ráda a čtu si....ach, rána jsou boží!
    cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Milý Králíku,
    bývaly doby, kdy jsem vstávala s prvním zvoněním budíku... Bohužel (Nebo bohudík?) jsou už v nenávratnu pryč a já si ho takticky nastavuji o deset minut dříve, abych si mohla vychutnat ten slastný pocit, když ho odložím, zachumlám se do peřin a ještě na chvíli zavřu oči.
    Když se ale zamýšlím nad tím, co je tím pravým ranním rituálem, není to zápas s budíkem, nýbrž snídaně. (Protože tu si dávám i o víkendu, kdy má budík prázdniny!) Někdy je slaná, většinou však sladká, a když mám čas a chuť, tak i hezky naaranžovaná - což vždycky pobaví moji maminku. Ono se přeci jen vstává o něco líp s vidinou dobré snídaně před očima... A nedávno jsem si pořídila krásnou keramickou misky na všechny ty jogurty a kaše, takže teď se těším dvakrát tolik!
    Možná se ptáš, jestli k snídani popíjím čaj, když už o něj soutěžím? Přiznám se, že ne. Svůj čajový rituál si totiž nechávám na odpoledne. Maturita je za dveřmi, a když mám pocit, že se mi do té hlavy nevejde už ani jedno slovo, je příprava čaje vítaným únikem! Jistě se mnou budeš souhlasit, že se šálkem něčeho horkého v ruce jde všechno líp...
    Doufám, že jsem Tě svým slohovým cvičením moc neunavila, a přeji Ti spoustu příjemně prožitých jarních dnů!
    Jitka (jit.smolikova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  5. Užívám si rána, kdy nemusím spěchat a hlavně můžu vstávat později, než v 5. Každopádně každý můj den začíná snídaní a to nejčastěji ovesnou kaší s ovocem. Bez hrnku čaje bych si už své ráno nedokázala představit, nejradši mám zelené nebo ovocné :). A každý den se dívalm u snídaně na youtube videa, bez toho už bych si ráno nedokázala představit!
    Therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. - ohoo ! tak tuto soutez si jakozto cajoholik utect nenecham
    tak tedy - nase dny zacinaji protahovanim a nufanim franty a arnostky, verdiho ariemi, konvici caje, kondicnim cvicenim (ano, na verdiho) a nezbytnou navstevou holesovicke trznice ♥
    a pak hura do prace

    OdpovědětVymazat
  7. Môj ranný rituál nie je tak môj, ako skôr NÁŠ. Odkedy je nás +1, tak každé ráno chystám zelený či biely čaj, kašu pre juniora a naozaj VÝDATNÉ raňajky pre mňa a drahého, pretože ráno u nás skutočne robí deň a potrebujeme všetci hromadu energie :-*

    romilikes.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Mily kraliku, muj ranni ritual je pretocit budik o deset minut dopredu a otocit se na druhy bok. Treba by mi Teatox tento ritual pomohl prolomit. Tfuj tfuj petraalexova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj králíčku,
    S knihami to máme stejne, ale rána u nás jsou hektická, tak pouze o víkendu :)
    Každé ráno vstávám o čtvrt hodinky dřív než partner, v klidu se proberu, uvarim čaj, kávu s sebou a nachystám svačinky do práce. Poté už většinou jsme vzhůru oba, tak se doplňujeme a postupně se vypakovavame z domu do práce..
    O víkendu jsou ty rituály mnohem lepší. Každou sobotu si děláme pořádnou british breakfast, s černým čajem a občas si přilepšíme bezinkovym sirupem, který milujeme a každé jaro si ho vyrábíme..
    Hezky den
    Z. (Gromzu@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný den,
    momentálně si užívám toho, že ráno nemusím brzo vstávat a nikam se honit. Píšu totiž bakalářskou práci a učím se na státnice. Odměnou mi je ten čas, který strávím ráno, jelikož to je moje nejoblíbenější část dne! Ranní rituál začínám sklenici vlažné vody s citronem, který piji asi 20 min a během toho si mezitím projedu Instagram, mail a další sociální sítě :) Poté si uvařím kávu a udělám snídaní. Jim, vychutnávám si snídani a užívám si toho klidu. Takhle bych mohla sedět klidně 3 hodiny. Čas je ale neúprosný a já musím pokračovat v studiu. Udělám si džbánek čaje, není to ale ledajaký čaj. Abych se celý den mohla soustředit a pilně studovat potřebuji čaj, který mě bude co 30 min nakopávat a tohle splŇuje právě čaj, který jsem si dovezla ze Srí Lanky. Čaje miluji, ale až tam, jsem zjistila, co to znamená opravdový, výborný čaj, a že za kvalitní čaj si v Česku ráda připlatím.
    Jo to je moje ranní rutina, už se těším až se to trochu změní :)
    Jinak jojo čistím si zuby, češu vlasy a tááák :)))

    va.lucinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ráno si musím udělat drip, z čerstvě namleté kávy, která vůní naplní celý pokoj. Snídani, kterou tvoří směs všech pochutin co miluju, nechybí kokos, mák, ořechy a ovoce. Do uší mi hraje směsice klidné alternativy a pak už jen sedím v okně a pozoruji probouzející se vnitroblok.

    Krásné svátky králíčku.

    Milda.Jezdinska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, já každý den začínám velkou snídaní - kaše na tisíc způsobů :D a kávou. Každý den vstávám hodně brzy, abych měla klidnou a hlavně pomalou snídani, moje dny jsou většinou hektické a snídaně je ta část dne, která mi pomůže se zklidnit a dodá mi energii :) ksindel55@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ráno vstávám brzičko, protože mám praxe v nemocnici, proto můj ranní rituál musí být nejen co nejkratší, ale i nejúčinnější, abych měla co nejvíce elánu! Zelený čaj je základ, kafčo nepiji a čaj mi dodá potřebnou energii. Cereálie, chleba s máslem, nebo cokoliv co nebude trvat moc dlouho připravit a kousek hořké čokolády, jen tak, pro lepší den. A pak si k malování a oblékání pustím nějakou oblíbenou hudbu a vyrážím. :)
    simona.smesna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Přes týden, když jsem na intru, nemám po ránu sílu a ani chuť vstávat, a tak všechno dělám ve spěchu. Kdežto o víkendu se rozmazluju. Po probuzení se ještě zachumlám víc do peřiny a čtu si, pak udělám pozdrav slunci a pak pozdrav konvici, ve které si udělám čaj. Víkendová rána jsou prostě nejlepší.
    Barborahromadova@seznam.cz

    Mimochodem mě zaujala značka Biorganica a řada Teatox, hlavně ty jejich skleněné termosky, to jsem ještě nikde neviděla.

    Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  15. pekný deň :)
    moj ranný rituál je dosť podobný tvojmu: hneď po zobudení potrebujem otvoriť okno a nadýchnuť sa do nového dňa. potom moje kroky smerujú do kúpeľne, kde nanesiem na tvár Havlíka, a odkráčam do kuchyne urobiť si do litrovej šálky sypaný zelený čaj, ktorý pijem každé ráno už 7 rokov a ak ho náhodou v ten deň nemám, všetky nepríjemnosti pripisujem tomu :) a potom opäť v kúpeľni zmyjem masku a pustím sa do raňajok - predovšetkým kaše všetkých druhov, s ovocím a sirupom či peanut butter, a pri raňajkách počúvam spotify. je to čas,ktorý si najviac vychutnávam a neváham vstávať aj (pre ostatných často) zbytočne skoro, pretože veď ráno robí deň :)

    OdpovědětVymazat
  16. Můj den začíná budíkem. :D a moje ranní rutina? Nooo... vedu takové dvě ranní rutiny, týdenní a víkendovou. Dost se liší, ale první kroky jsou vždy naprosto dvojčatovské. Vstávám, nutím se k ustlání postele, čistím zuby, obličej a PIJU. Teda spíš chlastám. Hodně. Každé ráno a nealko! Fakt!
    Jsem naučená na vlažnou vodu s citrónem a lžičkou medu nebo chia semínky a goji, je to nejlepší, a jak říká mamina, po nočním sucháči, to fakt bodne. Druhý hrníček věnuji čaji. Od doby, co jsem objevila kouzlo KUSMI Tea - BB detoxu, slíbila jsem si, že ho nepodvedu, ale tak víš co.. zkusit se má všechno a navíc tohle boží balení včetně té lahve?! <3 <3 moc moc moc srdíček posílám! Nový detox po Velikonocích se taky hodí, takže joooo sem s ním.
    P.S.: moje nej víkendová rutina be like... vstávačka, ustlání postele, kartáček&pasta, obličejová sprcha, voda s chia, čajček, běžecké oblečení a pár km nebo yoga ft. protažení, sprcha, perfektní outfit a brunch se ségrou! KO
    P.SS.: pavlovaviktorie@gmail.com
    P.SSS.: aktivovala jsem blog!

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám dva druhy ranních rituálů. Jeden když jdu do školy, tedy od pondělí do pátku, a pak víkendový, popřípadě prázdninový. Ten první má přesně daný časový harmonogram, ale i tak většinou nestíhám. Tyhle rána rozhodně ráda nemám. Víkendový rituál je o dost klidnější. Čtu si v posteli, připravím skvělou snídani, nebo naplánují ještě o něco lepší brunch. Dny které začínají takhle mám vážně ráda a málo co mi je dokáže pokazit. mág.synkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Milý nejmilejší králíku

    mám pocit, že poslední dobou se stalo mým nejčastějším ranním rituálem odkládání budíku co to jde a potom jeden velký chaos a nestíhačky.

    Ale když toho času je dostatek a můžeme na chvíli zastavit nejen já ale i ten drnčející budík - ráda si užívat ranní jógu, ruku v ruce s dobrým čajem a parádní maskou na obličeji ideálně v blízkosti mé drahé polovičky.

    měj se krásně a kdyby náhodou tak michalavojtechova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Milý králíku, já a ráno nejsme moc dobří přátelé, kvůli své práci mám dost nepravidelný režim. Někdy vstávám ve tři ráno, jindy zase vyspávám do odpoledne, abych nabrala síly na večerní natáčení. Když mám pak ale volno a klid, vstávám s prvními slunečními paprsky, které jaksepatří pozdravím, jdu se proběhnout se svojí psí parťačkou Valerií a pak dlouze snídám s knihou v ruce... Ale tyhle romantické chvíle nejsou ničím obvyklým, spíš jsou dost vzácné... takže mým ranním rituálem je jednoznačně nekonečný zápas s budíkem, kdy on i přes můj výslovný (někdy i fyzický) protest zkrátka nepřestává zvonit, dokud nezvednu zadek z postele a nezamířím do koupelny. Tímto vzdávám hold všem ranním zápasníkům, protože tak nějak tuším, že v tom nejsem sama :D t3r3z.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Krásný večer!
    Ranní rituál. To mně se hnedka vybaví vana a pondělky. Tehdy se totiž pravidelně nakládám v horké koupeli a rozjímám nad týdnem, který je právě přede mnou. Z nepříjemného pondělí je tutam rituál klidu a zpomaleného času.

    Nebo taky pátky, kdy si ráno roztáhnu žaluzie, zadívám se do polí a lesů, které lemují naše obydlí a pochválím se za to, jak jsem ten další pracovní/školní týden zase zvládla. Možná zase o trochu líp, než ten předchozí. Možná taky ne, ale život přece není soutěž...

    A abych nezapoměla, musím zmínit i svou zvědavou kočku, která prožívá tyto mé vymyšlené rituály po mém boku. Je mým stínem a zvířecí tvářičkou, která mi udělá každé ráno minimálně o vous lepší. O ten její vous samozřejmě.

    Čaje miluju a do svých ranních rituálů bych je určitě chtěla zařadit. Možná udělám nějaký nový... možná vymyslím čajové středy, které zůstanu ráno o trochu dýl v posteli a budu právě jeden z těchto usrkávat... kdo ví:)

    Krásný víkend tobě i všem ostatním,
    Klára
    (klara.chmelarova@icloud.com)

    OdpovědětVymazat
  22. Ranný rituál ? Ja vlastne žiadny nemám... vlastne mám!! Posúvať budík dovtedy dokym nebude o zlom krky čas na utekanie do prace/školy ��

    dminarikova27@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. králík ukončuje soutěž a brzičko vylosuje vítěze! děkuje vám všem za účast! ♡

    OdpovědětVymazat
  24. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com